ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τσιμίκας: Τέτοια απογοήτευση – Τι του συμβαίνει;

Μετά από καιρό έπαιξε βασικός ο Κώστας Τσιμίκας και ο Γιούργκεν Κλοπ τον έκανε αλλαγή στο ημίχρονο.

Ο Τσιμίκας έγινε αλλαγή στο ημίχρονο - Τέτοια απογοήτευση
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ξεκίνησε τη σεζόν παίζοντας λίγο, αλλά ο τραυματισμός του Άντι Ρόμπερτσον του έδωσε την ευκαιρία να πάρει σερί παιχνίδια. Ο Κώστας Τσιμίκας σε εκείνο το χρονικό διάστημα ήταν πολύ καλός.

Μόνο που με την Άρσεναλ τραυματίστηκε και έκτοτε έχουν αλλάξει πολλά. Αρχικά ο Τζο Γκόμεζ πήγε αρκετά καλά ως αριστερός μπα και στη συνέχεια γύρισε και ο Ρόμπερστον. Το αποτέλεσμα ήταν να περιοριστεί αισθητά ο χρόνος συμμετοχής του.

Από τη στιγμή που γύρισε ο Τσιμίκας, έχει παίξει μόλις ένα 90λεπτο και αυτό ήταν στο Κύπελλο με τη Σαουθάμπτον. Απόρροια αυτού το να μην έχει αγωνιστικό ρυθμό, κάτι που φάνηκε απέναντι στην Αταλάντα.

Εκεί ο Γιούργκεν Κλοπ αποφάσισε να του δώσει φανέλα βασικού. Ήταν η πρώτη φορά μετά τα τέλη Φεβρουαρίου. Ο Τσιμίκας έδειξε πολύ επηρεασμένος. Έξω από τα νερά του ήταν.

Από τη δική του πλευρά μπήκε και το πρώτο γκολ του αγώνα. Ο Έλληνας αριστερός μπακ αντί να κρατήσει τη θέση του, πήγε να κλέψει την μπάλα και έπεσε πάνω στον Χάκπο. Έχοντας αφήσει όλο το γήπεδο στην Αταλάντα, εκείνη το εκμεταλλεύτηκε. Ο Τζαπακόστα έκανε το γύρισμα και ο Σκαμάκα το 0-1.

Ο «Τσίμι» είχε και άλλες αρνητικές ενέργειες, ενώ το βασικό πρόβλημα ήταν η έλλειψη έντασης. Ο Κλοπ στο ημίχρονο έκανε τρεις αλλαγές και μεταξύ αυτών που βγήκαν, ήταν και ο Σερραίος. Αυτή ήταν μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του στη Λίβερπουλ.

Exit mobile version