ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστρέφει στην Ευρώπη ο Σεντρίκ Μπακαμπού – «Παίζει» η Ελλάδα;

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού δε θα συνεχίσει στη Σαουδική Αραβία και με τη… βούλα!

Επιστρέφει στην Ευρώπη ο Σεντρίκ Μπακαμπού – «Παίζει» η Ελλάδα;
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Το είπε και το έκανε ο Σεντρίκ Μπακαμπού και πήρε την απόφαση να φύγει λίγο καιρό αφότου συμφώνησε με την Αλ Νασρ, από τη Σαουδική Αραβία.

Ο επιθετικός από το Κονγκό είχε συμφωνήσει σε όλα και είχε βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν και μάλιστα πάρα πολύ γρήγορα, αφού τα πολλά λεφτά δεν μπόρεσαν να παίζουν και τη σύζυγό του που ήταν αρκετά δυσαρεστημένοι με το περιβάλλον στη Σαουδική Αραβία.

Έτσι άμεσα έγινε συζήτηση με την ομάδα και ο παίκτης κατάφερε να κερδίσει την ελευθερία του. Πλέον ο προορισμός του φαίνεται ότι είναι ένας και μιλάμε για την Τουρκία και τη Γαλατασαράι.

Ο περσινός πρώτος σκόρερ της Super League 1, όπως έκανε γνωστό ο Κώστας Νικολακόπουλος είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη και άλλαξε και πάλι τη γνώμη του.

Πλέον δύσκολα θα γίνει η έκπληξη και θα επιστρέψει στην Ελλάδα, είτε για να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό, είτε με την ΑΕΚ η οποία είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει.

Exit mobile version