Επιβεβαίωση του Sportime.gr: Η Στουτγκάρδη «κοιτάει» Γαλανόπουλο

To γερμανικό Fussballeck γράφει για το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον άσο της ΑΕΚ
Επιβεβαίωση του Sportime.gr: Η Στουτγκάρδη «κοιτάει» Γαλανόπουλο

Πριν από δύο ημέρες το Sportime.gr είχε αποκαλύψει το έντονο ενδιαφέρον της Στουτγκάρδης για τον Κώστα Γαλανόπουλο. Χρειάστηκε να περάσουν δύο 24ωρα για να επιβεβαιωθεί η είδηση. 

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα του fussballeck τονίζει πως «ελληνικό ταλέντο στους στόχους της Στουτγάρδης» και γράφει για τον Γαλανόπουλο τα εξής: «Ο Γαλανόπουλος είναι στο επίκεντρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων. Ο 20χρονος έχει παίξει 16 παιχνίδια φέτος στην πρωτοπόρο στην Ελλάδα ΑΕΚ και έχει σημαντικό ρόλο στο χώρο του κέντρου της.

Σύμφωνα με τους Έλληνες ο παίκτης έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ομάδων από την Αγγλία, αλλά και η Στουτγάρδη δείχνει να ενδιαφέρεται γι’ αυτό το κορυφαίο ταλέντο. Στην ΑΕΚ έχει συμβόλαιο ως το 2021 και αν η Στουτγάρδη θέλει να τον αποκτήσει πρέπει να κάνει μία καλή προσφορά. Αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα, όμως είναι πιθανό να γίνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες», γράφουν οι Γερμανοί οι οποίοι ουσιαστικά προαναγγέλλουν εξελίξεις.

Μάλιστα συμπληρώνουν: «Στην ηγεσία της Στουτγάρδης κρατούν ψηλά στις επιλογές τους τον 20χρονο κεντρικό χαφ. Με την κατάλληλη προσφορά δεν θα μπορεί να σταματήσει αυτή η μεταγραφή. Εάν η πρόταση προς την ΑΕΚ είναι σωστή, η ομάδα θα δώσει το «πράσινο φως» της μεταγραφής».

Να σημειωθεί πως ο Γαλανόπουλος δεν έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του και η ΑΕΚ θα τον πωλούσε μόνο με πολλά εκατομμύρια ευρώ. Εάν έρθει πρόταση που να ικανοποιεί τον σύλλογο και τον παίκτη τότε μπορεί να γίνει η μεταγραφή.

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.