ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

ΠΑΟΚ: «Νίκησε ο επικοινωνιακός τραμπουκισμός»

Η αντίδραση του «δικεφάλου του Βορρά» στην απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ
ΠΑΟΚ: «Νίκησε ο επικοινωνιακός τραμπουκισμός»

Αμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» αφού εκφράζει την απογοήτευση της, τονίζει πως θα εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα που διαθέτει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

« Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την απογοήτευσή της για το γεγονός πως ο στοχευμένος επικοινωνιακός τραμπουκισμός δυστυχώς υπερίσχυσε και του δικαίου και του ηθικού.

Η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα στερείται συνολικά 9 βαθμούς για να στήσουν άλλοι επικοινωνιακές φιέστες…

Η Επιτροπή Εφέσεων, εντελώς απροστάτευτη από τους πολιτικούς προϊσταμένους της, Υπουργούς Δικαιοσύνης και Αθλητισμού, δεν ξέφυγε από την παγίδα να δικάσει σκεπτόμενη «πολιτικά» και όχι με βάση τα πραγματικά περιστατικά.

Η ασυλία που παρέχεται με τέτοιου είδους αποφάσεις σε διαιτητές και ομάδες άλλα να πράττουν, άλλα να λένε και άλλα να εννοούν, είναι ένα δεδικασμένο που θα το βρουν όλοι μπροστά τους. Θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα που διαθέτουμε».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: «Νίκησε ο επικοινωνιακός τραμπουκισμός»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.