ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Aν έδινε και το πέναλτι στον Βέρμπιτς…

Δύο πέναλτι είχε το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός, το ένα έδωσε ο Σουηδός διαιτητής. Εκείνο υπέρ των γηπεδούχων.

Πλήρης επιβεβαίωση του Spotime. O Μοχάμεντ Αλ Χακίμ θα διευθύνει το Παναθηναϊκός - Άρης. Οι διαιτητές των υπόλοιπων αναμετρήσεων.
Πλήρης επιβεβαίωση του Spotime. O Μοχάμεντ Αλ Χακίμ θα διευθύνει το Παναθηναϊκός - Άρης. Οι διαιτητές των υπόλοιπων αναμετρήσεων.
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ισόπαλο το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός με πέναλτι στις καθυστερήσεις. «Έπνιξε» ένα υπέρ των «πρασίνων» ο Σουηδός ρέφερι.

Αν είχε δώσει και το πρώτο χρονικά πέναλτι που είχε το ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, θα μιλούσαμε για μια πολύ μέτρια διαιτησία που δεν επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα. Αλλά δεν το έδωσε ο Σουηδός Αλ Χακίμ.

Ο οποίος, όπως εκείνο υπέρ του Βέρμπιτς στο 54′, έχασε σε real time και το χέρι του Ζέκα στις καθυστερήσεις. Μόνο που στην δεύτερη περίπτωση ο VAR έκανε το σωστό, καλώντας τον να δει τη φάση στο μόνιτορ και να αλλάξει την αρχική του απόφαση που ήταν κόρνερ.

Στο μαρκάρισμα του Πινέδα στον Βέρμπιτς, με τον πρώτο να «τρώει» την ντρίμπλα και να τον βρίσκει στο πόδι και να τον ανατρέπει, διαιτητής και VAR συμφώνησαν οτι δεν υπάρχει παράβαση. Παράβαση υπάρχει ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό τι περιγράφει ο διαιτητής στο χορτάρι. Αν έχει δει το point of contact αλλά το θεωρεί μια light επαφή, δύσκολο θα τον φωνάξει ο VAR για on field review.

Είτε έτσι, είτε αλλιώς, υπάρχει λάθος διαιτητικό (που δεν διορθώθηκε) και έπρεπε να καταλογιστεί πέναλτι υπέρ των «πρασίνων».

Exit mobile version