ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Διαιτησία: Ούτε ο Κομπότης. Κατέβηκαν «αρκούδες» στη Λιβαδειά!(vid)

Πέναλτι - εφεύρεση στο Λεβαδειακός - Μακεδονικός που δεν το σφύριζε ούτε ο Κομπότης! Δείτε το πριν το κατεβάσουν!

Η «αρκούδα», το πέναλτι που καταλόγισε ο Τσαγκαράκης στο Λεβαδειακός - Μακεδονικός! Ούτε ο Κομπότης δεν θα το έδινε!
Η «αρκούδα», το πέναλτι που καταλόγισε ο Τσαγκαράκης στο Λεβαδειακός - Μακεδονικός! Ούτε ο Κομπότης δεν θα το έδινε!
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Όταν το ανθρώπινο λάθος συναντάει τον μαγικό ήχο της σφυρίχτρας! Η «αρκούδα», το πέναλτι που καταλόγισε ο Τσαγκαράκης στο ΛεβαδειακόςΜακεδονικός! Ούτε ο Κομπότης δεν θα το έδινε!

Kατέβηκαν αρκούδες από τον Παρνασσό στη Λιβαδειά! Πέναλτι – μνημείο στην ιστορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στο Λεβαδειακός – Μακεδονικός! Διαιτητής ο Τσαγκαράκης που είναι στον πίνακα της Super League!

Πέναλτι – εφεύρεση που θα δυσκολευόταν να το σφυρίξει ακομα και ο Κομπότης, έδωσε τη νίκη (2-1) οστους Βοιωτούς στις καθυστερήσεις της εξ αναβολής αναμέτρηση της Super League 2 κόντρα στον Μακεδονικό.

Tα λόγια «φτωχά», αν και πλούσια η ελληνική γλώσσα για να περιγράψουν την απόφαση – έπος του Κρητικού ρέφερι στο 93ο λεπτό του αγώνα, με το σκορ σε εκείνο το σημείο στο 1-1!

Ο αμυνόμενος ποδοσφαιριστής έχοντας τα χέρια του κολλημένα και πίσω από τον κορμό του παίζει τη μπάλα με το κεφάλι (!) αλλά ο διαιτητής Τσαγκαράκης που είναι στο ένα μέτρο και με «πιάτο» τη φάση ανακαλύπτει χέρι και καρφώνει πέναλτι!

Ο εν λόγω ρέφερι πριν από περίπου οκτώ μήνες έχει πρωταγωνιστήσει ξανά σε ματς Super League 2, οταν περίπου στο ίδιο χρονικό σημείο (88′), είχε δώσει πάλι ένα ανύπαρκτο πέναλτι στο Κηφισιά – Καλαμάτα με το οποίο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν και πήραν την άνοδο στην πρώτη κατηγορία!

Δείτε το με δική σας ευθύνη!

 

Exit mobile version