ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Διαιτησία: Το alert για Κουτσιαύτη και το καφεδάκι για σύσφιξη των σχέσεων!

Η διαιτησία αποτελεί αγαπημένο και αναπόσπαστο κομμάτι του Sportime. Η δεύτερη ανάγνωση των ορισμών της 22ης αγωνιστικής.

Διαιτησία: Η δεύτερη ανάγνωση των ορισμών της 3ης και 4ης αγωνιστικής της Super League σε play out και play off αντίστοιχα.
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Διαιτησία: Η δεύτερη ανάγνωση των ορισμών που έκανε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ για τα ματς της 23ης «στροφής» της Super League 1.

Καραντώνης και Διαμαντόπουλος παραμένουν εκτός ορισμών, επιβεβαιώνοντας το Sportime που έγραψε οτι ο Κλάτενμπεργκ χρεώνει λάθη και στους δύο στο ΟΦΗ – Παναθηναϊκός.

Εκτός ορισμών και οι Σιδηρόπουλος, Ευαγγέλου, οι οποίοι έχουν παιχνίδι στο Κουβέιτ την Κυριακή (13/2).

Δεύτερη σερί αγωνιστική μπαίνουν 4οι Φωτιάς και Τζοβάρας μετά το ΠΑΟΚ – ΟΦΗ.

Επιστρέφουν στο χορτάρι Παπαπέτρου και Κουμπαράκης. Ο πρώτος διαιτητής, ο δεύτερος VAR στο Βόλος – ΠΑΟΚ. O Παπαπέτρου σφυρίζει το ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης, ο Κουμπαράκης το Αστέρας Τρίπολης – Ιωνικός. Διεθνής και στο ΟΦΗ – Βόλος (Παπαδόπουλος). Το μόνο παιχνίδι που έχει ενδιαφέρον play off και δεν σφυρίζει διεθνής, είναι το Παναθηναϊκός – Λαμία. Ρέφερι ο Γκορτσίλας που σφύριξε και την Τετάρτη το Ολυμπιακός – Παναιτωλικός στο Κύπελλο Ελλάδας.

Γκάμαρης και Περράκης σε αντίστροφους ρόλους στο ΠΑΟΚ – Ατρόμητος. Το συγκεκριμένο δίδυμο ήταν μαζί στο Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα. VAR ο πρώτος, διαιτητής ο δεύτερος.

Δύο τερταλικία πήρε ο Κουτσιαύτης, αλλά ο Αρινός ρέφερι που πήγαινε «τρένο», έχει να σφυρίξει σχεδόν δύο μήνες. Από… πέρσι και τις 19/12! Τελευταίο του ματς το ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης (15η). Eίχε καταλογίσει δύο πεναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ!

 

Διαιτησία: Και το κουιζάκι!

Ποιος διαιτητής που δεν σφυρίζει συγκεκριμένες ομάδες, ζήτησε συνάντηση με κορυφαίο παράγοντα μιας εξ αυτών! Όταν ο Κλάτενμπεργκ ζητούσε από τους διαιτητές να μην μιλάνε με παράγοντες, θα οδηγούσε

Exit mobile version