ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Διαιτησία: To τσάρτερ με τους ξένους και το viral στη Νίκαια! (vid)

Η διαιτησία αποτελεί αγαπημένο και αναπόσπαστο κομμάτι του Sportime. Η δεύτερη ανάγνωση των ορισμών της 25ης αγωνιστικής.

Διαιτησία: Η δεύτερη ανάγνωση των ορισμών που έκανε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ για τα ματς της 25ης «στροφής» της Super League 1.
Διαιτησία: Η δεύτερη ανάγνωση των ορισμών που έκανε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ για τα ματς της 25ης «στροφής» της Super League 1.
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Διαιτησία: Η δεύτερη ανάγνωση των ορισμών που έκανε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ για τα ματς της 25ης «στροφής» της Super League.

Διαιτησία: O Κλάτενμπεργκ επέλεξε ξένους διαιτητές στα περισσότερα παιχνίδια της προτελευταίας αγωνιστικής στη Super League, δίνοντας το στίγμα του ενόψει της συνέχειας.

Ο Άγγλος έχει δεχθεί αρκετή πίεση και του έχει ασκηθεί έντονη κριτική το τελευταίο διάστημα, οπότε «αδειάζοντας» τους Έλληνες διαιτητές, επιλέγει ξένους για να έχει ήσυχο το κεφάλι του, προσπαθώντας ο ίδιος να μείνει στο απυρόβλητο, αφού εκκρεμεί και η ανανέωση του συμβολαίου του!

Παρ’ όλα αυτά επέλεξε και κάποιους Έλληνες να σφυρίξουν!

Ο Διαμαντόπουλος πάει Τούμπα (ΠΑΟΚ – Ιωνικός) και επιστρέφει στο χορτάρι μετά το VARιλίκι του στο Παναθηναϊκός – ΟΦΗ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.

Ορισμοί χωρίς Κουτσιαύτη δεν υφίστανται. Ο Αρτινός ρέφερι, σύμφωνα και με τον ίδιο τον Κλάτενμπεργκ όπως αποκάλυψε το Sportime, δεν πέτυχε φάση στο Λαμία – Απόλλων Σμύρνης (έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι, έχασε δύο κόκκινες, εκ των οποίων η μια διορθώθηκε μέσω VAR), αλλά τον στέλνει 4ο μαζί με τον Διαμαντόπουλο στη Τούμπα!

Σφυρίζει και ο Μανούχος, ο οποίος επίσης παίζει συχνά – πυκνά. Ο διεθνής ρέφερι πάει στο ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία.

Τρίτος και τελευταίος ο Τσέτσιλας. Σφυρίζει το Παναιτωλικός – Βόλος. Ο Κλάτενμπεργκ τον ορίζει σε παιχνίδι Super League μετά από 19 αγωνιστικές! Είχε σφυρίξει την 6η αγωνιστική το Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης. Μόλις το δεύτερο του στην πρώτη κατηγορία.

VARιλίκι πλην του Διαμαντόπουλου, πήρε ο Καραντώνης, και οι Ευαγγέλου, Σιδηρόπουλος.

Φοβερό σκηνικό στο πρόσφατο παιχνίδι του τελευταίου. Στο Ιωνικός – Απόλλων, έδειξε κόκκινη κάρτα, μετά από on field review σε λάθος (!) ποδοσφαιριστή, αλλά είχε και συνέχεια.

Ο Ντομίνγκες που είδε λανθασμένα την κόκκινη του Σιδηρόπουλου έμεινε στο χορτάρι και ο Ράιλι που είχε κάνει το αντικανονικό μαρκάρισμα βγήκε μόνος του από τον αγωνιστικό χώρο!




Και το κουιζάκι…

Σε ποια ομάδα δεν θέλει να σφυρίζονται πέναλτι υπέρ της, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, επειδή όπως λέει έχει πάρει πάρα πολλά!

Exit mobile version