ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Δροσιά αλλαγής στην ΕΠΟ…

Πληθαίνουν οι φήμες πως ο Βαγγέλης Γραμμένος τα βροντάει και πως ο Γιάννης Δρόσος ετοιμάζεται για άλλη μια μεταβατική περίοδο στην ηγεσία της Ομοσπονδίας
Δροσιά αλλαγής στην ΕΠΟ…

Για την Πέμπτη (29/3) -όπως όλα δείχνουν πάει η έκδοση της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ αλλά μην αποκλείσει κανείς το γεγονός, την συγκεκριμένη μέρα να έχουμε κι άλλες εξελίξεις.

Εξελίξεις στο μέτωπο της ΕΠΟ αφού ως γνωστόν, το ένα φέρνει το άλλο…

Τα τελευταία 24ωρα έχει βουίξει η πιάτσα πως ο Βαγγέλης Γραμμένος έχει πάρει οριστικά την απόφαση να τα… βροντήξει και πως θα το πράξει την συγκεκριμένη μέρα, όπου το πιθανότερο οι αντιδράσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ θα είναι τεράστιες στο άκουσμα της ποινής που θα επιβληθεί στην ΠΑΕ.

Στον Γραμμένο άλλωστε, έχει γίνει γνωστή η απογοήτευση της πλευράς του ΠΑΟΚ, που άλλα περίμενε από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας και άλλα βλέπει, θεωρώντας πως έχει «καπελωθεί» πλήρως από τον πρώτο αντιπρόεδρο της ΕΠΟ Νίκο Βακάλη.

Μπροστά σε ένα τέτοιο ορατό ενδεχόμενο λοιπόν, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο αντικαταστάτης του Γραμμένου θα βρεθεί στο πρόσωπο του Γιάννη Δρόσου!

Τον πρόεδρο της προσωρινής διοικούσας επιτροπής που είχε ορίσει ο μακαρίτης Κωστάκης Κουτσοκούμνης  και διατέλεσε πρόεδρος της επιτροπής εξομάλυνσης της ΕΠΟ το διάστημα από 29 Οκτωβρίου 2016 – 15 Ιουλίου 2017.

Μέχρι δηλαδή να γίνουν οι εκλογές στην Ομοσπονδία και τον διαδεχθεί ο Γραμμένος!

Ο Δρόσος θεωρείται, τόσο εντός όσο και… εκτός τειχών, πως την δεδομένη χρονική στιγμή είναι σε θέση να τηρήσει ίσες αποστάσεις ενώ πολλοί -μεταξύ σοβαρού και αστείου- δεν ξεχνούν το πλεονέκτημα που έχει.

Και δεν είναι άλλο από την ρωσική γλώσσα που ξέρει να μιλάει άπταιστα, ο Πανεπιστημιακός καθηγητής δικαίου…

Ο Γραμμένος πλέον θεωρείται ανεπαρκής ακόμα και από όσους τον στήριξαν σφόδρα, ενώ σίγουρα δεν μπόρεσε σε καμιά περίπτωση να περάσει ούτε ψεγάδι αυτοδιοίκητου στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μη καταφέρνοντας να πάρει ούτε μια απόφαση, μεταθέτοντας όλες τις αποφάσεις στην Πολιτεία.

Μάλιστα, η μετάβαση του στην Αυστρία και το σημερινό του ραντεβού με τον υπεύθυνο παρακολούθησης που έχει ορίσει η FIFA για την ΕΠΟ, Χέρμπερτ Χούμπελ, θα είναι άκρως καθοριστικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα του αποδοθούν οι ευθύνες για την καθυστέρηση στην απόφαση για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, επιστρέφοντας ουσιαστικά με το πασαπόρτι εξόδου στις αποσκευές του…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δροσιά αλλαγής στην ΕΠΟ…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.