ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Ελέγχονται πειθαρχικά οι αποφάσεις της Επιτροπής Εφέσεων με πρόεδρο τον Σκουτέρη

Η «Δίκη στον ΣΚΑΪ» αποκάλυψε ότι με εντολή του αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου θα ελεγχθούν πειθαρχικά όλες οι αποφάσεις που εξέδωσε η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Με εντολή της αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου, Χρυσούλας Παρασκευά, θα γίνει άμεσος πειθαρχικός έλεγχος των αποφάσεων που εξέδωσε η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ με πρόεδρο των Δημήτρη Σκουτέρη. Αυτό αποκάλυψε η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» τη Μεγάλη Δευτέρα (2/4) και αφορά τον πρόεδρο των πρωτοδικών, ο οποίος έχει συγκεντρώσει τα «πυρά» του Ολυμπιακού λόγω της μεταμεσονύκτιας εφετειακής απόφασης για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση αποτέλεσε την αφετηρία για την πειθαρχική δίωξη του κ. Σκουτέρη. Ο πρόεδρος της επιτροπής εφέσεων ελέγχεται επίσης για την καθυστερημένη έκδοση απόφασης για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, όπως επίσης και για το γεγονός της μη έκδοσης σκεπτικών.

Η κα. Παρασκευά προΐσταται του πειθαρχικού συμβουλίου του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας και κατέχει τη θεσμική ιδιότητα της Γενικής Επιθεωρήτρια Δικαστηρίων. Την πειθαρχική έρευνα θα διενεργήσει η αρεοπαγίτης, Διονυσία Μπιτζούνη, η οποία αναμένεται να προχωρήσει σε όλες τις κινήσεις που ορίζει ο νόμος, προκειμένου να διαπιστωθεί η αμεροληψία της κρίσης του συγκεκριμένου δικαστή.

Exit mobile version