×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

FIFA: Ραντεβού με τους «BIG-4» για το μέλλον του Περέιρα


Sportime Team

FIFA: Ραντεβού με τους «BIG-4» για το μέλλον του Περέιρα


Οι τοποτηρητές της FIFA προγραμμάτισαν ραντεβού με τους εκπροσώπους ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού, στο οποίο κύριο θέμα συζήτησης αναμένεται να είναι το μέλλον του Βίτορ Μέλο Περέιρα.

Tην Τρίτη το βράδυ οι ξένοι τοποτηρητές της FIFA έχουν καλέσει τους εκπροσώπους των τεσσάρων «μεγάλων» του ελληνικού πρωταθλήματος για φαγητό.

Σε αυτό το γεύμα που θα γίνει την Τρίτη το βράδυ, θα βρεθούν οι τοποτηρητές της FIFA (Φούσεκ, Χούμπελ, Γεωργίου) και εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.

Έχοντας ως βασικό θέμα στην ατζέντα τους, το θέμα του αρχιδιαιτητή, προκειμένου να βρεθεί μια κοινή συνισταμένη μεταξύ τους και να μην προκληθεί περαιτέρω ένταση για το ζήτημα.

Σύμφωνα με το dikisports.blogspot.com

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το ΔΣ της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 19 Ιουνίου στην Αθήνα.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος καλείται να ξεπεράσει έναν σημαντικό σκόπελο, ο οποίος και αφορά τον Μέλο Περέιρα και την επέκταση της σύμβασής του.

Με τον Μπιορν Βασάλο να ξεκαθαρίζει πως η συνεργασία θα ανανεωθεί.

Αλλά να διαφωνούν κάθετα αρκετές ενώσεις ποδοσφαιρικών σωματείων, όπως και δύο μεγάλες ΠΑΕ, ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ.

Και οι Πειραιώτες και οι Ενωσίτες θεωρούν πως ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής δεν πρέπει να παραμείνει στο πόστο του, καθώς τα έχει κάνει μαντάρα.

 

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Sportime Extras