ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Και οι παρατηρητές στο παιχνίδι των «κοψιμάτων»

Μετά τους διαιτητές που αρχίζουν να καρατομούνται, θα έρθει η σειρά και των παρατηρητών αφού κανένας δεν είναι πλέον ασφαλής. Όπως αναφέρεται στην έντυπη έκδοση του Sportime και συγκεκριμένα στην στήλη «Κορακίστικα», έξι τουλάχιστον παρατηρητές θα μείνουν εκτός, ενώ μπορεί ο αριθμός τους να αυξηθεί και άλλο. Τα πρώτα ονόματα που ακούγονται πολύ δυνατά είναι...
Και οι παρατηρητές στο παιχνίδι των «κοψιμάτων»

Μετά τους διαιτητές που αρχίζουν να καρατομούνται, θα έρθει η σειρά και των παρατηρητών αφού κανένας δεν είναι πλέον ασφαλής.

Όπως αναφέρεται στην έντυπη έκδοση του Sportime και συγκεκριμένα στην στήλη «Κορακίστικα», έξι τουλάχιστον παρατηρητές θα μείνουν εκτός, ενώ μπορεί ο αριθμός τους να αυξηθεί και άλλο.

Τα πρώτα ονόματα που ακούγονται πολύ δυνατά είναι εκείνα των Λιόλιο, Μπέγκο και Ταπαντζά, ενώ πολύ σοβαρό «θέμα» έχουν και οι Μπίκας, Καλαθένος που εφόσον δεν αλλάξει το όριο ηλικίας δεν θα συνεχίσουν.

Από κει και πέρα Μπερσής και Γκαϊτάτζης παρουσιάζονται αρκετά «δύσκολοι».

Τέλος ο Σταθόπουλος δεν μπορεί πλέον να βρίσκεται σε αυτούς, αφού είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Αχαΐας.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!