ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

ΚΕΔ: Ο διάδοχος του Περέιρα, οι πίνακες, ο σίγουρος για άνοδο και οι… δύσκολοι διεθνείς!

Τέλος εποχής για Περέιρα. Ο Πορτογάλος αποχωρεί από την ΚΕΔ. Σίγουρα και ο Λίντμπεργκ, ίσως και ο Μάριν. Ψάχνουμε πλέον τον επόμενο αρχιδιαιτητή. Κοινής αποδοχής από τους Big-4 προτείνει ο Ζόραν Λάκοβιτς, ο οποίος θα επιλεγεί με ψηφοφορία από μια λίστα που θα περιλαμβάνει 2-5 ονόματα. Ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔ που θα υπογράψει διετές...
ΚΕΔ: Ο διάδοχος του Περέιρα, οι πίνακες, ο σίγουρος για άνοδο και οι… δύσκολοι διεθνείς!

Τέλος εποχής για Περέιρα. Ο Πορτογάλος αποχωρεί από την ΚΕΔ. Σίγουρα και ο Λίντμπεργκ, ίσως και ο Μάριν.

Ψάχνουμε πλέον τον επόμενο αρχιδιαιτητή. Κοινής αποδοχής από τους Big-4 προτείνει ο Ζόραν Λάκοβιτς, ο οποίος θα επιλεγεί με ψηφοφορία από μια λίστα που θα περιλαμβάνει 2-5 ονόματα. Ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔ που θα υπογράψει διετές συμβόλαιο, θα επιλέξει ο ίδιος τους συνεργάτες του.
Οσον αφορά στους νέους πίνακες διαιτησίας, σύμφωνα με πληροφορίες θα βγουν από την τωρινή ΚΕΔ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει οτι θα αναρτηθούν μετά τον τελικό κυπέλλου, τέλη Ιουλίου, αρχές Αυγούστου.
Αφαιρέσεις δεν θα γίνουν πολλές, ελάχιστες για την ακρίβεια, ίσως και καθόλου Υπάρχει η σκέψη να μεγαλώσει το νούμερο. Φέτος ήταν 26. Η ΚΕΔ, λόγω και του VAR, εξετάζει το ενδεχόμενο να αυξηθεί ο αριθμός.

Στους υποψήφιους για άνοδο, ο Αθηναίος Περράκης θεωρείται σίγουρος. Οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει ήδη καπαρώσει μια θέση στη Σούπερ Λιγκ!

Τέλος, δύο διεθνείς είναι… δύσκολοι. Οι προτάσεις της ΕΠΟ για το σήμα της FIFA γίνονται τέλος Σεπτεμβρίου. Ουδείς γνωρίζει αν θα χάσουν μόνο το σήμα της FIFA, αλλά θα παραμείνουν στον πίνακα.

Αν και για τον έναν -τον παλιό- είναι δύσκολο να σωθεί ξανά!

Ο δεύτερος που κινδυνεύει είναι “φρέσκος” διεθνής.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΚΕΔ: Ο διάδοχος του Περέιρα, οι πίνακες, ο σίγουρος για άνοδο και οι… δύσκολοι διεθνείς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!