ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Aποκλειστικό: Γι’ αυτά διαμαρτυρήθηκε ο Ολυμπιακός στα αποδυτήρια – Τι είπαν στον Μανούχο!

O διάλογος των ανθρώπων του Ολυμπιακού με τον διαιτητή Μανούχο μετά το τέλος του Κηφισιά - Ολυμπιακός.

Επεισοδιακό το Κηφισιά - Ολυμπιακός. Η αποβολή του Ρέτσου, το χέρι του Μασούρα και το πέναλτι στον Ροντινέι.
Επεισοδιακό το Κηφισιά - Ολυμπιακός. Η αποβολή του Ρέτσου, το χέρι του Μασούρα και το πέναλτι στον Ροντινέι.
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Επεισοδιακό το Κηφισιά – Ολυμπιακός. Η αποβολή του Ρέτσου, το χέρι του Μασούρα και το πέναλτι στον Ροντινέι.

Είχε και… τρίτο ημίχρονο το Κηφισιά – Ολυμπιακός. Με τους ερυθρόλευκους να εκφράζουν τα παράπονα για την διαιτησία της αναμέτρησης.

Αποδέκτης ο Μανούχος που τα άκουσε και για το VAR. «Ποιος σου έδωσε το χέρι του Μασούρα και ακύρωσες το γκολ;», η ερώτηση που έγινε στον διεθνή ρέφερι ο οποίος είπε οτι η φάση ελέγχθηκε από το VAR. «Εντάξει. Για να δουμε σε ποιους θα κάνουμε μήνυση», ήταν η επόμενη τοποθέτηση των φιλοξενούμενων, οι οποίοι εξέφρασαν παράπονα και για τη μια από τις δύο κάρτες που είδε ο Ρέτσος και αποβλήθηκε πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο. Αυστηρός ο Μανούχος, αλλά δίκαιος. Εφόσον βγάζει την πρώτη, πρέπει να δειξει και την δεύτερη.

Διαμαρτυρίες δικαιολογημένες και για το πέναλτι που δεν δόθηκε, επειδή υπήρχε οφσάιντ, αλλά η απόφαση ήταν λανθασμένη αφού όπως έγραψε το Sportime, προηγείται η παράβαση πέναλτι και παράβαση οφσάιντ δεν υπάρχει.

Από πλευράς Ολυμπιακού έγινε προσπάθεια να μην αποχωρήσει η διαιτητική ομάδα από το γήπεδο, ωστόσο ο επικεφαλής της Αστυνομίας τους εξήγησε οτι δεν μπορούν να κρατηθούν οι διαιτητές για αποφάσεις που πάρθηκαν και όπως αποκάλυψε το Sportime η διαιτητική ομάδα αποχώρησε κανονικά από το γήπεδο της Καισαριανής.

Exit mobile version