×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Κομίνης – Σκουλάς: Γι’ αυτό μπήκαν «ψυγείο»!


    Νίκος Μαρκάτος

Κομίνης – Σκουλάς: Γι’ αυτό μπήκαν «ψυγείο»!


Κάθε θαύμα κρατάει τρεις μέρες. Με τον Κομίνη παραπήγε. Δύο χρόνια κράτησε το… αστείο! Μαζί με τον Σκουλά, το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ,  διέσυραν την Ελληνική διαιτησία στο πιο εύκολο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (χωρίς κόσμο, αδιάφορο βαθμολογικά) που πιθανότατα θα τύχει ποτέ σε Έλληνα ρέφερι.

Κομίνης – Σκουλάς: Η ΚΕΔ τους κράτησε εκτός ορισμών και τους δύο (παρόλο που έχει ξεμείνει από διαιτητές βάζοντας τον Φωτιά VAR σε δύο παιχνίδια την ίδια αγωνιστική!). Κάποιοι λένε οτι θα χάσουν και το σήμα της FIFA.

Ο λόγος που δεν τους… χαρίστηκε, τα όσα έγιναν και ειπώθηκαν μεταξύ τους στο ντέρμπι και ως γνωστό ηχογραφούνται. Η ΚΕΔ άνοιξε το ηχητικό και… έφριξε.

Κομίνης ο «εγκληματίας», Σκουλάς ο ηθικός αυτουργός!

Για τη φάση του πέναλτι έγινε έλεγχος μόνο αν η παράβαση ήταν μέσα ή έξω. Παράβαση που έπρεπε να ελεγχθεί με VAR review και όχι με on field review, όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο.

Παρόλα αυτά ο Σκουλάς κάλεσε τον Κομίνη να το δει ο ίδιος. «Γιώργο έλα να δεις αν είναι μέσα ή έξω γιατί εγώ δεν μπορώ να βγάλω άκρη», ήταν τα λόγια του Θεσσαλού, ο οποίος όφειλε πρωτίστως να ελέγξει αν υπάρχει παράβαση.

Ο Κομίνης βλέποντας τη φάση πήρε ριπλέι μόνο από τη γραμμή του οφσάιντ και μόλις διαπίστωσε ότι το μαρκάρισμα ήταν εντός περιοχής… κάρφωσε τη βούλα.

Ο Θεσπρωτός ωστόσο, θεωρώντας ότι ο Σκουλάς έχει ελέγξει αν υπάρχει παράβαση, δεν ζήτησε άλλη λήψη για να τη δει και ο ίδιος. Αυτό άλλωστε ανέφερε μιλώντας και με μέλος της ΚΕΔ, αλλά και με συναδέλφους του.

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι ήταν λάθος του που δεν ζήτησε από τον Σκουλά να του δώσει κι άλλο πλάνο από άλλη κάμερα για τη φάση, αλλά… χρέωσε και τον Θεσσαλό που δεν τσέκαρε, ως όφειλε και ο ίδιος τη φάση για το αν υπάρχει παράβαση.

Χοντράδες από δύο διεθνείς διαιτητές, με την ΚΕΔ να τους αφήνει εκτός ορισμών.

ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ; ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα