ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Κοράκι – Διαιτησία: Ντράπηκε και η ντροπή με όσα άκουσε ο Τζήλος από τον Μπελεβώνη!

Κοράκι – Διαιτησία: Απίστευτες χυδαιότητες, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο Φύλλο Αγώνα!

Κοράκι – Διαιτησία
Κοράκι – Διαιτησία
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Κοράκι – Διαιτησία: Απίστευτο «πέσιμο» δέχθηκε ο Τζήλος από τον Μάκη Μπελεβώνη στο Αγρίνιο, στο Παναιτωλικός Αρης!  Το Sportime αποκαλύπτει!

Από νωρίς φαίνεται το (στραβό) κλίμα για τον Τζήλο στο Αγρίνιο. Ανεπιθύμητος ο Λαρισαίος ρέφερι, με τους γηπεδούχους να φωνάζουν με το που βγήκε ο ορισμός!

Το σπριντ που κάνουν οι άνθρωποι του πάγκου του Παναιτωλικού, μόλις ο Τζήλος έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, δεν υπάρχει! Του τα έχωσε ο Αναστασίου, σιγοντάριζε ο Κουτσοσπύρος, «καροτσάκι» τον πήγε ο Μπελεβώνης!

Η ένταση συνεχίστηκε και στο ημίχρονο, με τον Τζήλο να ακούει πολλά… γαλλικά από τους γηπεδούχους. Κίτρινη ο Αναστασίου, κόκκινη ο Μπελεβώνης.

Ο τελευταίος μάλιστα εξαπέλυσε επίθεση που δεν εχει προηγούμενο. Και ίσως να μην έχει και επόμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μόνο η στήλη έχει (εννοείται αυτό), ο τεχνικός διευθυντής του Παναιτωλικού, αφού έσπρωξε τον ρέφερι, τον έβρισε χυδαία, λέγοντας: «Αντε γ@μήσου π@στόπαιδο, ήρθες εδώ για να μας γ@μησεις. Μόνο με ξύλο καταλαβαίνετε. Καλά κάνουν και σας γ@μ@νε και σας δέρνουν».

Αυτά τουλάχιστον έχουν γραφτεί στο Φύλλο Αγώνα.

Μόνο ντροπή, αν ισχύουν τα όσα έχουν καταγραφεί επίσημα, για έναν διαιτητή ο οποίος ήταν αποδέκτης δολοφονικής επίθεσης.

Μπορείτε να διαβάσετε όλη τη σελίδα για τη διαιτησία από την e-sportime στη σελίδα 5 με ένα κλικ εδώ.

Exit mobile version