ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Λαμία – Ατρόμητος: «Άουτ, άουτ, άουτ»!

Λαμία - Ατρόμητος: Η σιγουριά του βοηθού Καλαμπόκη στο γκολ του Γούτα και η παρέμβαση στην ενδοεπικοινωνία!

Λαμία - Ατρόμητος: Η σιγουριά του βοηθού Καλαμπόκη στο γκολ του Γούτα και η παρέμβαση στην ενδοεπικοινωνία!
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Λαμία – Ατρόμητος: Η σιγουριά του βοηθού Καλαμπόκη στο γκολ του Γούτα και η παρέμβαση στην ενδοεπικοινωνία!

Στο video analysis της 26ης αγωνιστικής, δεν υπήρχαν φάσεις από το Λαμία – Ατρόμητος (0-0). Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ το πέρασε… by το ματς στο «Α. Διάκος».

Η φάση που σήκωσε… σκόνη ήταν εκείνη του 73ου λεπτού. Μετά από γύρισμα του Μαυρομάτη, ο Γούτας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Επασί, αλλά το τέρμα δεν μέτρησε ποτέ. Ουσιαστικά δεν μιλάμε για ακυρωθέν γκολ, αφού ο διαιτητής Βρέσκας, κατόπιν υπόδειξης του βοηθού του, σφύριξε όταν η μπάλα ήταν ακόμα στον αέρα, πριν πάρει τη κεφαλιά ο αμυντικός του Ατρομήτου.

Η υπόδειξη του Καλαμπόκη ήταν οτι η μπάλα έχει περάσει εκτός γραμμής. Για άουτ δηλαδή. Από τα ριπλέι δεν φαίνεται καθαρά αν η μπάλα είναι εντός ή εκτός παιχνιδιού.

Ο βοηθός από την Αιτωλοακαρνανία όμως ήταν πολύ σίγουρος, αν και όπως φαίνεται στο βίντεο, είναι τουλάχιστον 4-5 μέτρα πίσω από την ευθεία με την τελική γραμμή.

Παρόλα αυτά στην ενδοεπικοινωνία έδειξε απόλυτα σίγουρος ότι η μπάλα είχε βγει ολόκληρη όπως ορίζει ο κανονισμός, εκτός παιχνιδιού.

«Άουτ, άουτ, άουτ», φώναξε στον διαιτητή Βρέσκα, ο οποίος εμπιστεύτηκε τον βοηθό του.

Τώρα σωστό, λάθος δεν θα μάθουμε ποτέ.

Πάντως ο βοηθός, στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα, όταν ρωτήθηκε, δεν έδειξε τελικά και τόσο σίγουρος. Τα… μασούσε λιγάκι τα λόγια του.

Exit mobile version