ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Ο Κουτσιαύτης δεν είδε αποβολή του Άμραμπατ, ούτε πέναλτι πάνω στον Αραούχο όμως (vid)

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης δεν βλέπει πέναλτι στη φάση του Αραούχο, αλλά ούτε και δεύτερη κίτρινη στον Άμραμπατ της ΑΕΚ.
Ο Κουτσιαύτης δεν είδε αποβολή του Άμραμπατ, ούτε πέναλτι πάνω στον Αραούχο όμως (vid)

Στο Total Football του OPEN, όπως παντού ασφαλώς, έγινε εκτενής συζήτηση για τις επίμαχες φάσεις στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης ανέφερε πως δεν υπάρχει πέναλτι πάνω στον Αραούχο.

«Μετά από λεπτομερή ανάλυση στα ριπλέι είδαμε πως ο Παλάσιος βρίσκει πρώτα την μπάλα και μετά σουτάρει ο Αραούχο. Επομένως, δεν υπάρχει πέναλτι πάνω στον παίκτη της ΑΕΚ», είπε ο Κουτσιαύτης στην εξήγησή του για την τελευταία φάση.

Εξήγησε μάλιστα και τον λόγο που δεν πήγε στο VAR ο Μαυροβούνιος ρέφερι. Βέβαια, συμφώνησε πως ο Νταμπάνοβιτς είναι ένας διαιτητής κακός με πολλά λάθη. Όπως αναφέραμε κι εμείς σαν Sportime, δεν πρέπει αν έρθει ξανά στην Ελλάδα.

Από εκεί και πέρα, ο πρώην ρέφερι ανέφερε πως δεν έπρεπε να αποβληθεί ο Άμραμπατ. Διότι, ο Μαροκινός δεν ανακόπτει υποσχόμενη επίθεση σε καμία περίπτωση από τις δύο που συζητάμε. Λάθος είναι εδώ ο Κουτσιαύτης, δεν το συζητάμε καν. Ο Άμραμπατ έπρεπε να αποβληθεί.

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.