ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός: Ανύπαρκτη αποβολή και οφσάιντ «φάντασμα» – Κανένα πέναλτι στον Βιτάλ! (vids)

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός: Πολλές οι φάσεις στο Ηράκλειο. Που έκανε λάθη ο Καραντώνης.

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός: Πολλές οι φάσεις που σήκωσαν σκόνη διαιτητικά, στο Ηράκλειο. Τα λάθη που έκανε ο Καραντώνης και προκάλεσε διαμαρτυρίες!
ΟΦΗ - Παναθηναϊκός: Πολλές οι φάσεις που σήκωσαν σκόνη διαιτητικά, στο Ηράκλειο. Τα λάθη που έκανε ο Καραντώνης και προκάλεσε διαμαρτυρίες!
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΟΦΗ Παναθηναϊκός: Πολλές οι φάσεις που σήκωσαν σκόνη διαιτητικά, στο Ηράκλειο. Για ποιές φάσεις ελέγχεται ο Καραντώνης και σε ποιες πήρε σωστές αποφάσεις!

Ροντέο το ματς στο «Γεντί Κουλέ». Ο κακός χαμός με τα σφυρίγματα του Καραντώνη στο ΟΦΗ – Παναθηναϊκός!

Δεν ήταν στην καλύτερη του μέρα ο ρέφερι από την Ημαθία, λογικό όταν o Κλάτενμπεργκ ορίζει διαιτητές να παίζουν Τετάρτη – Κυριακή – Τετάρτη. Κάποια στιγμή θα «καείς».

Το χοντρό λάθος του διαιτητή, η αποβολή του Βιγιαφάνες. Δεν υπάρχει κανένα φάουλ στη φάση, οπότε ούτε κίτρινη κάρτα. Αν υπήρχε παράβαση, η κάρτα θα ήταν σωστή αφού ο παίκτης του Παναθηναϊκού θα ανέκοπτε υποσχόμενη επίθεση. Ο Τσιλιανίδης ανατρέπεται μόνος του και έπρεπε να κιτρινιστεί για «θέατρο».

Στο πρώτο ημίχρονο, υπάρχει ένα μαρκάρισμα του Μεγιάδο στον Βιτάλ που φαίνεται να είναι πάνω στη γραμμή της περιοχής. Ο Καραντώνης έδωσε φάουλ, ο VAR Διαμαντόπουλος δεν έκανε παρέμβαση, θεωρώντας ίσως οτι δεν υπάρχει ξεκάθαρο λάθος. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού αρχίζει να… γέρνει πριν τον αγγίξει ο αντίπαλος. Εκμεταλλεύεται την επαφή και πέφτει. Το πέναλτι θα ήταν πολύ αυστηρό.

Στο 1-2 του Παναθηναϊκού, ο β’ βοηθός Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής) σηκώνει τη σημαία του για οφσάιντ στον Παλάσιος, ο οποίος όμως είναι ξεκάθαρα πίσω από τη μπάλα τη στιγμή που του γίνεται η πάσα.

Στις καθυστερήσεις, ο χρόνος… ξεχειλώνει από τα τέσσερα λεπτά που έχουν δοθεί, αλλά χρονομέτρης είναι ο ρέφερι. Πριν το νικητήριο γκολ του ΟΦΗ υπάρχει ένα σπρώξιμο του Τοράλ στον Χουάνκαρ, αλλά όχι τέτοιας έντασης για να καταλογιστεί επιθετικό φάουλ! Ο μπακ του Παναθηναϊκού ολοκληρώνει την προσπάθεια του, παίζοντας τη μπάλα με το κεφάλι.

Τέλος, ίσως η πιο δύσκολη φάση, το γκολ με το οποίο ο ΟΦΗ ισοφαρίζει σε 1-1. Ο Ντουρμισάι είναι σε θέση οφσάιντ, ο Σελίμοβιτς σκοράρει και το ζητούμενο είναι αν ο Ντουρμισάι επηρεάζει το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα. Για να τον φωνάξει στο μόνιτορ ο Διαμαντόπουλος, προφανώς και θεώρησε οτι το επηρεάζει, αλλά ο Καραντώνης δεν άλλαξε την απόφαση του.  Εξαιρετικά δύσκολη και με πολλή υποκειμενικότητα στην απόφαση του ρέφερι. Ο Ντουρμισάι, είναι μπροστά στον τερματοφύλακα, αλλά εκεί που πάει η μπάλα, είναι αδύνατον να μπορέσει να την παίξει ο πορτιέρε του Παναθηναϊκού και κατά συνέπεια να αποσοβήσει το γκολ. Σωστά ο Καραντώνης μέτρησε το γκολ. Κακώς τον φώναξε για on field review ο Διαμαντόπουλος.

 

Exit mobile version