ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Οι Ιταλοί ξανάρχονται για το ντέρμπι! Κι ένας παραπάνω ξένος στη Λεωφόρο!

Ο δρόμος άνοιξε και ο Σιμόνε Σότσα έρχεται την Κυριακή, μαζί με τους υπόλοιπους συμπατριώτες του, για να σφυρίξει το αθηναϊκό ντέρμπι!

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Οι Ιταλοί ξανάρχονται για το ντέρμπι! Κι ένας παραπάνω ξένος στη Λεωφόρο!
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Και τώρα θα ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα η διαιτητική ομάδα του Παναθηναϊκός – ΑΕΚ! Ο Μπένετ παραιτήθηκε, αλλά ενδεχομένως να κινηθεί κι αυτός ανάλογα μετά την «σκόπιμη παρεμβολή» του Μπαλτάκου για τον διαιτητή του αθηναϊκού ντέρμπι.

Ο Μπαλτάκος την έκανε δεκτή πριν την… υποβάλει και πλέον η ΕΠΟ βγάζει αεροπορικά εισιτήρια στον Σιμόνε Σότσα και στους συμπατριώτες του για να έρθουν την Κυριακή στην Ελλάδα και να βρεθούν στο ντέρμπι της Stoiximan Super League.

Ο Ιταλός β’ κατηγορίας – αν και οι BIG4 έχουν ζητήσει elite ή πρώτης κατηγορίας – θα σφυρίξει το βράδυ της Δευτέρας (25/9) το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ στην Λεωφόρο με Ιταλούς βοηθούς και Ιταλό 4ο!

Να σημειωθεί ότι μέχρι πρότινος στα ντέρμπι με ξένους διαιτητές, ο 4ος ήταν πάντα Έλληνας! Ένας ξένος παραπάνω δεν πειράζει! Ξένος και VAR με Έλληνα μόνο τον AVAR, αν και γι αυτό το πόστο δεν έχει βρεθεί Ιταλός! Μόνο ο παρατηρητής Έλληνας.

Ο Μιχάλης Κουκουλάκης, στον πρώτο του ορισμό για φέτος που έρχεται την 5η αγωνιστική! Θέμα ωρών η ανακοίνωση του επίσημου ορισμού από την ΕΠΟ.

Exit mobile version