ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ: Κανονικό το γκολ του Περέα – Αλλού για αλλού οι γραμμές του VAR! (pic)

Μπήκαν λάθος οι γραμμές στο γκολ του Περέα. Κανονικό το γκολ του Κολομβιανού. Τι αναφέρει ο κανονισμός!

ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ: Κανονικό το γκολ του Περέα - Αλλού για αλλού οι γραμμές του VAR! (pic)
ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ: Oι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Σάλιακα στο «Ζωσιμάδες», αλλά μετά από έλεγχο του VAR, το γκολ ακυρώθηκε για οffside του Περέα στο ξεκίνημα της φάσης!
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

ΠΑΣ ΓιάννιναΑΕΚ: Oι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Σάλιακα στο «Ζωσιμάδες», αλλά μετά από έλεγχο του VAR, το γκολ ακυρώθηκε για οffside του Περέα στο ξεκίνημα της φάσης!

Λανθασμένη 100% η απόφαση του Πορτογάλου ρέφερι και του Σαμοϊλή που είναι AVAR, στο γκολ του Σάλιακα στο ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ, αφού όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στην εικόνα που έδωσε η NOVA, οι γραμμές έχουν μπει λάθος!

Η κόκκκινη γραμμή που μπαίνει στον επιτειθέμενο και εν προκειμένω στον Περέα μπαίνει αλλού για αλλού. Ο κανονισμός αναφέρει ρητά οτι «για το σκοπό της εξακρίβωσης της θέσης offside, το ανώτερο όριο του βραχίονα βρίσκεται σε ευθεία γραμμή με το κάτω μέρος της μασχάλης».

Στη φωτογραφία οι διαιτητές που είναι στο VOR, αντί να βάλουν τη γραμμή στο κάτω μέρος της μασχάλης, την έχουν τοποθετήσει στον αγκώνα του Κολομβιανού που είναι πιο μπροστά με συνέπεια το γκολ να μην μετρήσει!

Κανόνας 11 – παίκτης εκτός παιχνιδιού – offside

«Τα χέρια και οι βραχίονες όλων των παικτών, συμπεριλαμβανομένων και των τερματοφυλάκων, δεν λαμβάνονται υπ’ όψιν.Για το σκοπό της εξακρίβωσης της θέσης offside, το ανώτερο όριο του βραχίονα βρίσκεται σε ευθεία γραμμή με το κάτω μέρος της μασχάλης».

Δείτε ΕΔΩ την επίμαχη φάση

Exit mobile version