ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Super League – Πλέι οφ (7η αγωνιστική): Σκόμινα στην Τούμπα, Σιδηρόπουλος στο ΟΑΚΑ

Ο Νταμίρ Σκόμινα, διαιτητής του περυσινού τελικού του Champions League Τότεναμ - Λίβερπουλ, ορίστηκε να διευθύνει το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Super League - Πλέι οφ (7η αγωνιστική): Σκόμινα στην Τούμπα, Σιδηρόπουλος στο ΟΑΚΑ
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Νταμίρ Σκόμινα, που σφύριξε τον περυσινό τελικό του Champions League ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Λίβερπουλ (0-2), ορίστηκε να διευθύνει το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Στο παρελθόν ο Σκόμινα έχει βρεθεί ξανά σε αναμετρήσεις ελληνικών ομάδων καθώς πέρυσι το καλοκαίρι σφύριξε στο Κράσνονταρ-Ολυμπιακός 1-2. Επίσης έχει διαιτητεύσει και και τους αγώνες Ολυμπιακός-Μπενφίκα 1-0, ΑΕΚ-Βασλούι 3-0 και Παναθηναϊκός-Ρόμα 3-2.

Επίσης το 2017 είχε διευθύνει τον τελικό του Europa League μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άγιαξ (2-0).

Βοηθοί του Σλοβένου θα είναι οι συμπατριώτες του Γιούρε Πραπρότνικ και Ρόμπερτ Βούκαν, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Τάσης και στο VAR θα βρίσκονται οι Μανούχος και Φωτόπουλος.

Εξάλλου, στο ΑΕΚ – ΟΦΗ στο Ολυμπιακό Στάδιο, ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος που θα έχει για βοηθούς τους Κωσταρά και Δημητριάδη (4ος ο Κατσικογιάννης και διαιτητές VAR οι Παπαδόπουλος και Νικολαΐδης).

Από εκεί πέρα στο Άρης – Ολυμπιακός που θα γίνει στο «Βικελίδης» θα σφυρίξει ο Μένιος Κουτσιαύτης έχοντας άμεσους συνεργάτες τους Ψαρρή και Σινιοράκη (4ος ο Βάτσιος, με τους Τζοβάρα και Μπουξμπάουμ στο VAR).

Δείτε εδώ αναλυτικά του ορισμούς από την ΕΠΟ

Exit mobile version