ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Βασιλειάδης για ξένους διαιτητές: «Όχι στο μπάσκετ»

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού μίλησε για το θέμα της διαιτησίας και τάχθηκε κατά των ξένων διαιτητών στο πρωτάθλημα της Basket League
Βασιλειάδης για ξένους διαιτητές: «Όχι στο μπάσκετ»

Ο Γιώργος Βασιλειάδης φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτικό σταθμό και αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα του χώρο του Αθλητισμού.

Μεταξύ αυτών, ο υφυπουργούς Αθλητισμού στάθηκε και στο ζήτημα των ξένων διαιτητών στη Basket League.

Η επίμαχη δήλωση που έκανε ο Βασιλειάδης:

«Υπάρχει μια συζήτηση για το θέμα διαιτησίας. Γι’ αυτό δεν μπορεί ο νομοθέτης να κάνει κάτι, είναι θέμα της ομοσπονδίας. Υπάρχουν παράπονα, φωνές και σκιές.

Για να μπορέσουμε να ανακτήσουμε την αξιοπιστία πρέπει να φύγουν οι σκιές. Η ομοσπονδία πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες για ένα καθαρό περιβάλλον, ώστε να μην μπορεί κανένας να πει οτιδήποτε.

Σε αυτό το σημείο βρισκόμαστε και περιμένω από την ΕΟΚ τις κινήσεις της. Δεν συμφωνώ με τους ξένους διαιτητές. Στον επαγγελματικό αθλητισμό οι μεγαλομέτοχοι έχουν αυξημένο βάρος.

Εκεί πρέπει να έρθει η ομοσπονδία και η πολιτεία με στέρεους κανόνες για όλους. Σε άλλα πρωταθλήματα έχουν βρει άλλες νόρμες.

Προφανώς και δεν επιτρέπεται η ομοσπονδία να υποχωρεί σε πιέσεις, αλλά όταν υπάρχει πρόβλημα πρέπει η ομοσπονδία να παίρνει κάθε μέτρο και εμείς να ασκούμε πιέσεις για να διασφαλίσουμε μια κανονικότητα».

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.