ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πειραιά: Συγχαρητήρια σε Ολυμπιακό – Μαρινάκη και Ιωνικό!

Ο άνθρωπος που έχει αλλάξει όλη την ιστορία του πειραιώτικου ποδοσφαίρου προς το καλύτερο και θα συνεχίσει να το κάνει
ΕΠΣ Πειραιά: Συγχαρητήρια σε Ολυμπιακό – Μαρινάκη και Ιωνικό!

ΕΠΣ Πειραιά: Ο άνθρωπος που έχει αλλάξει όλη την ιστορία του πειραιώτικου ποδοσφαίρου προς το καλύτερο και θα συνεχίσει να το κάνει, είναι εδώ και θυμίζει σε όλους πως η παρουσία του είναι εγγύηση και έχει όλες τις δυνάμεις προκειμένου να το εκτινάξει ακόμη περισσότερο, στον ποδοσφαιρικό ουρανό.

ΕΠΣ Πειραιά: Και φυσικά στην παρούσα συγκυρία κάτι τέτοιο μόνον ως εύκολο δεν μπορεί να θεωρηθεί. Όμως για τον Γιάννη Σπάθα, όλα είναι εύκολα και όλα μπορούν να γίνουν! Διότι η εμπειρία και η γνώση του περί των ποδοσφαιρικών είναι η μεγάλη του προίκα.

Ο ισχυρός άνδρας του Πειραιά, που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Ένωσης, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση , που αφορά τις επιτυχίες των τμημάτων του Ολυμπιακού, τη μεγάλη προσφορά του προέδρου του Βαγγέλη Μαρινάκη, προς τους πληγέντες, αλλά και για την άνοδο του Ιωνικού στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συγχαρητήρια από την Ένωση του Πειραιά και από μένα προσωπικά στον Ολυμπιακό για τις μεγάλες επιτυχίες που σημείωσαν όλα τα τμήματά του και ιδιαίτερα στον πρόεδρο του Βαγγέλη Μαρινάκη για τη μεγάλη του προσφορά στους πληγέντες!

Παράλληλα εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας στον Ιωνικό για την άνοδό του στην SL και ευχόμαστε η νέα χρονιά να είναι το ίδιο δυναμική και δημιουργική»

Συγχαρητήρια από Γιανναράκη σε Ιωνικό

Η άνοδος του Ιωνικού στη SL , δεν πέρασε απαρατήρητη από κανέναν. Όλοι οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου με κάθε τρόπο εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα της Νίκαιας. Μεταξύ αυτών είναι και ο πρώην πρόεδρος του Αιγάλεω Γιώργος Γιανναράκης, που δήλωσε:

«Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στη διοίκηση του Ιωνικού και στον πρόεδρο του Γιάννη Τσιριγώτη, για την άνοδο στη μεγάλη τη τάξη κατηγορία της χώρας μας. Ήταν μια άνοδος αντάξια του ονόματος και της ιστορίας του συλλόγου και όλοι είμαστε υπερήφανοι».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΕΠΣ Πειραιά: Συγχαρητήρια σε Ολυμπιακό – Μαρινάκη και Ιωνικό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.