Πολύ σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα στην Β' κατηγορία της ΕΠΣΑ στο παιχνίδι μεταξύ της Τερψιθέας Γλυφάδας και τον Ηρακλή Περιστερίου.

Πολύ σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα στην Β' κατηγορία της ΕΠΣ Αθηνών στο παιχνίδι μεταξύ της Τερψιθέας Γλυφάδας και τον Ηρακλή Περιστερίου.

Η αναμέτρηση της Β’ ΕΠΣΑ ανάμεσα στην Τερψιθέα Γλυφάδας και τον Ηρακλή Περιστερίου στιγματίστηκε από τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Το παιχνίδι διεξήχθη για την 10η αγωνιστική και το τελικό 0-0 περνάει σίγουρα σε δεύτερη μοίρα.

Οι φιλοξενούμενοι καταγγέλλουν ότι δέχτηκαν επίθεση από οπαδούς των γηπεδούχων με κατσαβίδια και γκλοπ, λέγοντας μάλιστα πως παράγοντες, φίλαθλοι και παίκτες της ομάδας είναι στο νοσοκομείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση τα όσα έγιναν στο γήπεδο της Τερψιθέας:

«Ντροπή! Στο γήπεδο της Τερψιθέας σήμερα το μεσημέρι από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα. Η λέξη “”ΒΙΑ” είναι πολύ κόσμια γι’ αυτό που αντιμετωπίσαμε. Παράγοντες, φίλαθλοι και παίχτες της ομάδας μας είναι στο νοσοκομείο.

Η διοίκηση της Τερψιθέας παρών-απών, είδαμε το χειρότερο πρόσωπο του οπαδικού τραμπουκισμού εις γνώσιν της, με τους τραμπούκους να είναι οικεία τους πρόσωπα και αφήνοντας απροστάτευτους όλους μας. Πέτρες έπεφταν βροχή στον αγωνιστικό χώρο κατά των παικτών της ομάδας μας. Υγειονομικό πρωτόκολλο δεν τηρήθηκε πουθενά. Χούλιγκανς με κατσαβίδια και γκλοπ στα χέρια επιτέθηκαν στους φιλάθλους μας.

Μοναδική επιθυμία της διοίκησης της Τερψιθέας να ολοκληρωθεί ο αγώνας χωρίς να παρέχει ασφάλεια για κανέναν μας εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Κύριοι της ΕΠΣΑ αυτό το ποδόσφαιρο θέλετε; Υιοθετείτε τέτοια πρότυπα και τέτοιες συμπεριφορές; Αναμένουμε την έκθεση του παρατηρητή και την τιμωρία της ομάδας της Τερψιθέας, ως συνυπεύθυνη για την βία εναντίον των φιλάθλων μας και των παικτών μας. Δεν θα επιτρέψουμε τα σημερινά γεγονότα να περάσουν ατιμώρητα, και ποινικά και αθλητικά».