ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣΑΝΑ – Σαρωνικός Αναβύσσου: Επίθεση με αυγά, πέτρες και κροτίδες στο πούλμαν! (vid)

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

Σαρωνικός Αναβύσσου
Συντάκτης: Κώστας Λάππας Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Απίστευτο βίντεο με έκτροπα μετά το τέλος ποδοσφαιρικού αγώνα της Ανατολικής Αττικής!

Για την 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α’ κατηγορίας του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑΝΑ, ο Σαρωνικός Αναβύσσου φιλοξενήθηκε στο γήπεδο του Κρυονερίου από τον τοπικό ΑΠΟ.

Ο αγώνας διεκόπη στο 92′ και ενώ ο Σαρωνικός νικούσε με 0-2.

Όπως καταγγέλλουν οι άνθρωποι της ομάδας από την Ανάβυσσο, το πούλμαν με την αποστολή δέχτηκε επίθεση κατά την αναχώρησή του από αγνώστους.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν από τον Σαρωνικό, ομάδα ατόμων επιτέθηκε με αυγά, πέτρες και κροτίδες στο πούλμαν την ώρα που αναχωρούσε από το γήπεδο, παρουσία μάλιστα μηχανής της ομάδας «Δίας».

Τι υποστηρίζει η ομάδα

Κρυονέρι 10 Οκτωβρίου 2020.

Στο ίδιο έργο θεατές…

Για μια ακόμη φορά (η τρίτη συνεχόμενη) η αποστολή της ομάδας μας αποχωρεί από το συγκεκριμένο γήπεδο με την προστασία της Αστυνομίας και υπό βροχή αντικειμένων.

Και όλα αυτά γιατί η ομάδα μας νίκησε παλικαρίσια, κάτι που δυστυχώς κάποιοι από τους θαμώνες του συγκεκριμένου γηπέδου δεν θέλουν να αποδεχθούν και με τις πράξεις τους (συνεχείς ρίψεις κροτίδων και βεγγαλικών σε βάρος των ποδοσφαιριστών και του πάγκου μας) οδήγησαν το παιχνίδι σε οριστική διακοπή. Κρίμα γιατί μετά τον αντίστοιχο περσινό αγώνα που έγινε στην Ανάβυσσο, οι διοικούντες της ομάδας του Κρυονερίου μας υποσχέθηκαν προσωπικά ότι θα ανταποδώσουν στο ακέραιο την άριστη φιλοξενία που τους παρείχαμε.

Δεν πειράζει, εμείς και στον αγώνα του 2ου γύρου, πάλι την ίδια άψογη φιλοξενία θα τους παρέχουμε γιατί αυτό επιβάλλει ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός που πρεσβεύει ο σύλλογος μας.

Σαρωνικός Αναβύσσου: Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

 

Exit mobile version