ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έρλινγκ Χάαλαντ: Ακόμα και με χατ-τρικ σε όλα τα ματς του δεν μπορεί να πιάσει τον Μέσι!

Ένα απίστευτο στατιστικό που δείχνει το πόσο… τρομακτικός ήταν ο Λιονέλ Μέσι το 2012, που ακόμα και ο Χάαλαντ δεν τον αγγίζει.

Έρλινγκ Χάαλαντ: Ακόμα και με χατ-τρικ σε όλα τα ματς του δεν μπορεί να πιάσει τον Μέσι!
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει κάνει καταπληκτική εκκίνηση με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι σε Premier League και Champions League.

Μάλιστα δείχνει ότι αν συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς, θα σπάσει όλα τα κοντέρ, έχοντας ήδη 15 αναμετρήσεις με 22 γκολ και 3 τελικές πάσες.

Ωστόσο υπάρχει ένα ρεκόρ που δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να το αγγίξει ακόμα και ο Νορβηγός, ακόμα και αν συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό.

Συγκεκριμένα, αυτό είναι το ρεκόρ που έχει ο Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα το 2012, όταν και είχε πετύχει 91 γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος.

Μέχρι στιγμής με την πρωταθλήτρια Αγγλίας και την Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει μέσα στο 2022 πετύχει 41 γκολ.

Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς ακόμα και αν καταφέρει να πετύχει χατ-τρικ σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια που απομένουν για το έτος, δεν θα καταφέρει να φτάσει τον Αργεντινό.

Σίγουρα μπορεί στο μέλλον να έχει ευκαιρίες να το κάνει το ρεκόρ, ωστόσο για την ώρα κανείς δεν μπορεί να τον απειλήσει.

Exit mobile version