ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έσπασε ένα αδιανόητο ρεκόρ ο Χάαλαντ με τη Μάντσεστερ Σίτι – Δεν υπάρχουν αυτά που κάνει ο Νορβηγός!

Συνεχίζει να κάνει απίστευτα πράγματα ο Έρλινγκ Χάαλαντ που με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε ένα τεράστιο ρεκόρ.

Έσπασε ένα αδιανόητο ρεκόρ ο Χάαλαντ με τη Μάντσεστερ Σίτι – Δεν υπάρχουν αυτά που κάνει ο Νορβηγός!
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Αδιανόητη εμφάνιση έκανε ο Έρλινγκ Χάαλαντ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βάζοντας τρία γκολ στη νίκη με 6-3 της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Νορβηγός επιθετικός πέτυχε άλλο ένα χατ-τρικ και έφτασε τα τρία σε 8 μόλις αγωνιστικές στην Premier League, κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ ξανά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Είναι ενδεικτικό μάλιστα, ότι θρύλοι τους αγγλικού ποδοσφαίρου, χρειάστηκαν πάνω από 40 παιχνίδια για να καταφέρουν κάτι αντίστοιχο.

Συγκεκριμένα, ο Μάικλ Όουεν που σημείωσε τρία χατ τρικ σε 48 αγώνες είναι στη δεύτερη θέση και στη συνέχεια έρχονται οι Ρούντ Φαν Νιστελρόι 59, Φερνάντο Τόρες 64, Κόουλ 65 και Λουίς Σουάρες 71!

Με τις εμφανίσεις τους αυτές, ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει φτάσει συνολικά τα 17 γκολ σε 11 εμφανίσεις με τη Σίτι, ενώ έχει μοιράσει και τρεις τελικές πάσες.

Πραγματικά εξωφρενικά πράγματα από τον 22χρονο επιθετικό, τον οποίο η Σίτι φαίνεται διατεθειμένη να ανανεώσει από τώρα για ακόμα περισσότερα χρόνια.

 

Exit mobile version