ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική Ελλάδας: Έντονος ο προβληματισμός Πογέτ για τη φανέλα με το «9» – Για κανέναν φορ δεν πετάει τη σκούφια του!

Δεν έχει κατασταλάξει ο Πογέτ ποιος θα είναι ο βασικός του επιθετικός στην Εθνική Ελλάδας. Κανείς δεν του γεμίζει το μάτι.

Εθνική Ελλάδας: Έντονος ο προβληματισμός Πογέτ για τη φανέλα με το «9» - Για κανέναν φορ δεν πετάει τη σκούφια του!
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Εθνική Ελλάδας: Στην εκτελεστική δεινότητα που έχει ο Τάσος Μπακασέτας στηρίζεται η παραγωγικότητα στην επίθεση της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Οι επιλογές που έχει ο Γκουστάβο Πογέτ για τη φανέλα με το «9» προβληματίζουν τον Ουρουγουανό ομοσπονδιακό τεχνικό.

Έχουμε και λέμε τι άλλο διαθέτει ο Ουρουγουανός τεχνικός! Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι σε καλό φεγγάρι ακόμη όμως δεν έχει το ανάλογο ειδικό βάρος, εκτόπισμα.

Πολλώ δε από την στιγμή που δεν είναι καν βασικός στον Παναθηναϊκό και στη Super League 1. Τάσος Δουβίκας δεν έχει το ανάλογο impact όταν παίρνει την φανέλα βασικού (in total: 14 ματς/1 γκολ).

Οπότε ο «αδειούχος», Γιακουμάκης και ο άρτι αφιχθείς από τραυματισμό (και σκόρερ απέναντι στην Αϊντχόφεν), Παυλίδης παραμένουν οι ΒΑΣΙΚΕΣ επιλογές στο μυαλό του Γκουστάβο Πογέτ για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ακόμη και αυτοί, όμως, με όσα μαθαίνουμε δεν αποτελούν το ιδεατό 9άρι που θα ήθελε ο κόουτς για την κυνική Εθνική Ελλάδας, που όπως προείπαμε βασίζεται αποκλειστικά στον Τάσο Μπακασέτα.

https://youtu.be/rVqMj6qBXsU

Exit mobile version