ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική Ελλάδας: Η 11άδα για το φιλικό με την Ουγγαρία

Με αυτή την 11άδα θα αντιμετωπίσει η Εθνική Ελλάδας την Ουγγαρία σε φιλική αναμέτρηση στη Βουδαπέστη.

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει απόψε (21:15 Cosmote Sport 1HD). στη Βουδαπέστη την Ουγγαρία σε φιλικό παιχνίδι στη Βουδαπέστη. Η 11άδα.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει απόψε στη Βουδαπέστη την Ουγγαρία, σε φιλικό παιχνίδι στη Βουδαπέστη (21:15 Cosmote Sport 1HD).

Ο Γκουστάβο Πογέτ ανακοίνωσε την 11άδα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος η οποία θα παραταχθεί με σύστημα 4-3-3.

Συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πασχαλάκης την 4άδα στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά θα συνθέσουν οι Γιαννούλης, Ρέτσος, Χατζηδιάκος και Ρότα. Στη μεσαία γραμμή στο κέντρο θα αγωνιστεί ο Κουρμπέλης αριστερά του ο Μπουχαλάκης και δεξιά ο Μπακασέτας και την επιθετική τριάδα μπροστά θα αποτελέσουν οι Μάνταλος αριστερά, Μασούρας δεξιά και ο Ιωαννίδης στην κορυφή.

Εθνική Ελλάδας: Πασχαλάκης, Γιαννούλης, Ρέτσος, Χατζηδιάκος, Ρότα, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Μπακασέτας, Μάνταλος, Μασούρας, Ιωαννίδης.

Από την πλευρά της η Ουγγαρία θα αγωνιστεί με Ντιμπούζ στο τέρμα, Μπότκα, Όρμπαν, Σαλάι και Κερκέζ στην άμυνα ενώ στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν ο Νάγκι με τους Στάιλς και Τζούτζακ.  Στα εξτρέμ για τους Ούγγρους ο Σομποσλάι με τον Φιόλα ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα κινείται ο Ρολάντ Σαλάι.

Δείτε παρακάτω τη διάταξη της Ελλάδας για το φιλικό με την Ουγγαρία

Exit mobile version