ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική Ελλάδας: Ο Πογέτ φεύγει – Τι γίνεται με Φύσσα και Κωνσταντινίδη

Ο Γκουστάβο Πογέτ θα αποτελέσει παρελθόν από την Εθνική Ελλάδας. Τι μέλλει γενέσθαι όμως με τους Τάκη Φϋσσα και Κώστα Κωνσταντινίδη.

Εθνική Ελλάδας: Ο Πογέτ φεύγει – Τι γίνεται με Φύσσα και Κωνσταντινίδη
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Εθνική Ελλάδας έχασε τη μεγάλη ευκαιρία. Ο Γκουστάβο Πογέτ απέτυχε στο μεγάλο στόχο του Euro 2024 και θα αποτελέσει παρελθόν. Τι θα συμβεί με τους Τάκη Φύσσα και Κώστα Κωνσταντινίδη.

O χρόνος δεν γυρίζει πίσω. H (μεγάλη) ευκαιρία χάθηκε! Η επόμενη μέρα; Άπλυτα στην φόρα. Δυστυχώς. Από την λάθος τακτική προετοιμασία του Γκουστάβο Πογέτ μέχρι τις εντάσεις των προπονήσεων από τον Βούλγαρη.

Από την απουσία προσωπικότητας εν ώρα αγώνα μέχρι την έλλειψη διαχείρισης της ήττας μια και κανείς σχεδόν δεν εμφανίστηκε για να πει το αυτονόητο: αποτύχαμε!

Εθνική Ελλάδας: Έκλεισε ο κύκλος του Πογέτ!

Ο Γκουστάβο Πογέτ φέρεται να ΄χει κλείσει τον κύκλο του στην Εθνική. Αφήνουμε ένα μικρό παράθυρο να αλλάξει κάτι, αλλά είναι πολύ μικρό.

Μαζί του, λογικά (βάσει πηγών μας), και ο Κώστας Κωνσταντινίδης με την επικείμενη αλλαγή προσώπου και στην προεδρική καρέκλα της ΕΠΟ (σ.σ.: Μάκης Γκαγκάτσης). Το στέλεχος του ΠΑΟΚ έχει άλλον στο μυαλό του για τεχνικό διευθυντή των Εθνικών ομάδων.

Την ίδια στιγμή που ο Τάκης Φύσσας δύσκολα να αλλάξει ρόλο. Ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής ομάδας των Ανδρών είναι που θα τρέξει το project: διάδοχος του Γκουστάβο Πογέτ!

Μεγάλο φαβορί για την άκρη του πάγκου όπως έχουμε αναφέρει στο Sportime είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Έχουμε ακόμα δρόμο όμως…

Exit mobile version