ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Διανυκτέρευση στο νοσοκομείο για τον Νίκο Καρέλη

Ο Έλληνας επιθετικός της Γκένκ ένιωσε χθες το βράδυ έντονους πόνους και δυσφορία με αποτέλεσμα όλοι να τεθούν σε επιφυλακή. Ο 26χρονος άσος έχει άσχημο ιστορικό τραυματισμών και ήταν λογικό οι υπεύθυνοι να ανησυχήσουν. Υποβλήθηκε σε μια σειρά εξετάσεων που τα αποτελέσματα τους ευτυχώς δεν έδειξαν να συμβαίνει κάτι ,όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ, ωστόσο μεταφέρθηκε στο...
Διανυκτέρευση στο νοσοκομείο για τον Νίκο Καρέλη

Ο Έλληνας επιθετικός της Γκένκ ένιωσε χθες το βράδυ έντονους πόνους και δυσφορία με αποτέλεσμα όλοι να τεθούν σε επιφυλακή. Ο 26χρονος άσος έχει άσχημο ιστορικό τραυματισμών και ήταν λογικό οι υπεύθυνοι να ανησυχήσουν.

Υποβλήθηκε σε μια σειρά εξετάσεων που τα αποτελέσματα τους ευτυχώς δεν έδειξαν να συμβαίνει κάτι ,όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ, ωστόσο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Metropolitan» όπου και διανυκτέρευσε. Νεότερα για την υγεία του θα δημοσιευθούν μετά και τις επίσημες τελικές διαγνώσεις των θεραπόντων ιατρών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διανυκτέρευση στο νοσοκομείο για τον Νίκο Καρέλη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.