ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Εθνική Ελλάδας: Αυτά κρατάει από το ντεμπούτο του Πογέτ και τι θέλουμε να ξαναδούμε  

Τα κέρδη από το νικηφόρο ξεκίνημα του Ουρουγουάνου προπονητή στον πάγκο της «γαλανόλευκης».

Μια αγκαλιά οι διεθνείς πριν το πρώτο ματς του Πογέτ
Μια αγκαλιά οι διεθνείς πριν το πρώτο ματς του Πογέτ
Συντάκτης: Γιώργος Καραχάλιος Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Εθνική Ελλάδας: Θετικό το ντεμπούτο του Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο, ένα 1-0 επί της Ρουμανίας που (μας) άρεσε.

Ούτε επειδή νικήσαμε πρέπει να ενθουσιαστούμε, ούτε όμως κι αν χάναμε θα έπρεπε να τα βάφαμε μαύρα. Το πλαίσιο είναι πάντα σημαντικό όταν καλείσαι να κρίνεις κάτι που είδες. Μιλάμε απλώς και μόνο για ένα πρώτο δείγμα. Σε φιλικό. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

Είναι, όμως, μια βάση εκκίνησης. Μια καλή βάση εκκίνησης, αν προτιμάτε. Γιατί είχε στοιχεία στα οποία μπορεί να πατήσει κανείς και να χτίσει.

Τι κρατάμε λοιπόν; Ιδού:

Με Μαυροβούνιο θα δούμε πιο καθαρά πού πάει η Εθνική

Τη Δευτέρα (28/3) κιόλας, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε πιο καθαρά. Με το Μαυροβούνιο αυτή τη φορά. Ξανά εκτός συνόρων. Και έχει τη σημασία του-αξία του. Η ομάδα δεν επέλεξε την εύκολη διαδρομή για αρχή. Προτίμησε απαιτητικά τεστ, δίχως το αβαντάζ της έδρας, με ομάδες που θέλουμε να ανταγωνιστούμε και στην παρούσα φάση είναι, πάνω κάτω, στο ίδιο ύψος με μας.

Περιμένουμε με αγωνία τι θα προκύψει. Αν δηλαδή τα άνωθεν καλά θα ενισχυθούν ή όχι. Σε κάθε περίπτωση, ψυχραιμία. Είπαμε, το ξέρουμε, το νέο τώρα άρχισε. Και πρέπει να αγκαλιάσουμε τη διαδικασία. Μήπως και επιτέλους βγει κάτι καλό από όλο αυτό. Το χρειάζεται το ποδόσφαιρο μας. Μην υποτιμάμε το υλικό της Εθνικής μας. Δεν είναι πρώτης γραμμής, αλλά δεν είναι και δεύτερης διαλογής.

 

 

Exit mobile version