ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Εθνική Ελλάδας: Ε όχι Πογέτ πάλι επειδή θέλουν οι παίκτες

Η Εθνική Ελλάδας θα έπρεπε να βρίσκεται μόνο σε αναζήτηση προπονητή αλλά το όνομα του Πογέτ ακούγεται επειδή θέλουν οι παίκτες
Εθνική Ελλάδας: Ε όχι Πογέτ πάλι επειδή θέλουν οι παίκτες

Η Εθνική Ελλάδας μετά την παταγώδη αποτυχία στη Γεωργία θα έπρεπε να ψάχνει προπονητή. Να έχουν γίνει οι κινήσεις και οι επαφές για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Προπονητή, που είναι αποδεκτός από τους περισσότερους. Για τον Φερνάντο Σάντος είναι πολλά τα δεδομένα και τα εάν. 

Παρόλα αυτά, το τελευταίο χρονικό διάστημα ακούγεται και πάλι το όνομα του Πογέτ. Το είπε και ο Τάκης Μπαλτάκος. Αν και σε λίγο καιρό, η ΕΠΟ μάλλον θα έχει νέο πρόεδρο. Το όνομα του Πογέτ ακούγεται και πάλι. Κι όμως. Η Εθνική Ελλάδας είχε μια πρωτοφανή ευκαιρία. Στη Γεωργία. Δεν τα κατάφερε. Πρόκειται για ιστορική αποτυχία. Μεγάλη ευκαιρία, που δεν αξιοποιήθηκε.

Αντί να εξετάζεται, λοιπόν, η επόμενη ημέρα, ακούγονται διάφορα για παραμονή του ουρουγουανού προπονητή. Ο Πογέτ απέτυχε. Στο μεγάλο στόχο. Τέτοιες ευκαιρίες είναι άγνωστο αν θα παρουσιαστούν ξανά. Επειδή όμως είναι αγαπητός και αρεστός σε ορισμένους παίκτες, το θέμα συντηρείται.

Οι παίκτες δεν μπορούν να διαλέγουν προπονητή. Ποτέ και πουθενά. Ούτε σε σύλλογο, ούτε σε εθνική ομάδα. Πολύ περισσότερο σε μια ομάδα που εκπροσωπεί όλο το έθνος. Ο Πογέτ, λοιπόν, θα έπρεπε ήδη να έχει αποτελέσει παρελθόν. Είχε την πορεία του, με τα θετικά και τα αρνητικά. Κυρίως αρνητικά.

Η Εθνική Ελλάδας, θα πρέπει να έχει νέο προπονητή. Πάει και τελείωσε. Όλα τα υπόλοιπα δεν είναι στα υπέρ.

Interwetten, με πρόγραμμα επιβράβευσης*! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εθνική Ελλάδας: Ε όχι Πογέτ πάλι επειδή θέλουν οι παίκτες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).