ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Εθνική Ελλάδας: Τελικά, μένει ή φεύγει;

Εθνική Ελλάδας: Η ΕΠΟ το σκέφτεται, ο Φαν' τ Σχιπ ανανεώνει το ραντεβού του με τους ποδοσφαιριστές για τον Μάιο!

Φαν'τ Σχιπ Εθνική Ελλάδας
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η ΕΠΟ δεν είναι ευχαριστημένη από τα όσα (δεν) πέτυχε η Εθνική Ελλάδας, αλλά ο Φαν’τ Σχιπ θεωρεί δεδομένη την ανανέωση του συμβολαίου του!

Το «πλάνο Κατάρ» του Τζον Φαν’τ Σχιπ για την Εθνική Ελλάδας, δεν έφτασε ούτε μέχρι την Αττική οδό! «Η ώρα να κάνουμε το βήμα μπροστά και κατά συνέπεια να πάρουμε τα αποτελέσματα που χρειάζονται γι’ αυτό», που είχε δηλώσει πριν ένα χρόνο ο Ολλανδός τεχνικός, ακόμα… έρχεται!

Για να βάζουμε τα πράγματα στη σωστή τους βάση, επιτυχημένος δεν μπορεί να θεωρηθεί σε καμία περίπτωση. Το… μπαλάκι πλεον είναι στην ΕΠΟ. Τι θέλει η Ομοσπονδία το ζητούμενο.

Μια Εθνική που (τουλάχιστον) να διεκδικεί προκρίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις, ή να κάθεται ως ένα μεγάλο… παρεάκι και να τις βλέπει από την τηλεόραση;

Αφού τελείωσε το… μαρτύριο με τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, άνοιξε η κουβέντα για το αν θα μείνει ή όχι ο Φαν’τ Σιπ.

Μετά το 1-1 με… κάποιο Κόσοβο, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου δεν κρύφτηκε. Το ταμείο είναι μείον! «Θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο και να προκριθούμε. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Το πλάνο δεν μπορώ να σας το αναφέρω. Θα αποφασίσει η διοίκηση για το μέλλον της Εθνικής. Δεν μπορώ τώρα να εκφραστώ. Θέλω να πάρω όλες τις απόψεις των συνεργατών μου», δήλωσε φεύγοντας από το ΟΑΚΑ.

Την ίδια ακριβώς ώρα και με λίγα… μέτρα απόσταση, ο Φαν’τ Σχιπ, όπως αποκαλύψε το Sportime, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές, ανανέωσε το ραντεβού τους. «Τα λέμε τον Μάρτιο», βγάζοντας μια σιγουριά για την παραμονή του στον πάγκο της Εθνικής ομάδας!
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο βοηθός του, ο οποίος απαντούσε καταφατικά σε όποιον τον ρωτούσε αν θα συνεχίσουν στη «Γαλανόλευκη».

Το χάνουμε κάπου! «Θα δούμε» με μια πικρία οι μεν, «τα λέμε τον Μάιο» οι δε!

Τελικά ποιος αποφασίσει για την επόμενη μέρα στην Εθνική ομάδα;

Από ποιούς έχει… inside information o Φαν’τ Σχιπ;

Exit mobile version