ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Εθνική ομάδα: Θα παίξει φιλικό με τη Νορβηγία και όχι με την Τουρκία τελικά

Τελικά η Εθνική ομάδα θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τη Νορβηγία στο Όσλο, στις 6 Ιουνίου και όχι με την Τουρκία το οποίο ακυρώθηκε. Δύο δυνατά φιλικά στα πλαίσια της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 θα δώσει η Εθνική ομάδα. Συγκεκριμένα, η ΕΠΟ ενέκρινε το αίτημα για την πραγματοποίηση δύο...

Τελικά η Εθνική ομάδα θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τη Νορβηγία στο Όσλο, στις 6 Ιουνίου και όχι με την Τουρκία το οποίο ακυρώθηκε.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Τελικά η Εθνική ομάδα θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τη Νορβηγία στο Όσλο, στις 6 Ιουνίου και όχι με την Τουρκία το οποίο ακυρώθηκε.

Δύο δυνατά φιλικά στα πλαίσια της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 θα δώσει η Εθνική ομάδα. Συγκεκριμένα, η ΕΠΟ ενέκρινε το αίτημα για την πραγματοποίηση δύο αναμετρήσεων.

Αρχικά στις 3 Ιουνίου θα αναμετρηθεί με το Βέλγιο και τρεις ημέρες αργότερα (6 Ιουνίου) θα δώσει φιλικό αγώνα με τη Νορβηγία του μεγάλου αστέρα της Ντόρτμουντ, Έρλινγκ Χάαλαντ.

Όπως ήταν γνωστό η Εθνική, στις 6 Ιουνίου θα έδινε φιλικό παιχνίδι με την Τουρκία. Αυτό τελικά δε θα συμβεί.

Κι αυτό καθώς η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας συνεδρίασε το Σάββατο (11/04) και μεταξύ άλλων πήρε αποφάσεις για το πρόγραμμα της Εθνικής ομάδας. Όπως την παραπάνω.

 

Exit mobile version