ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η Εθνική Ελλάδας και οι πιθανότητες για Σάντος

Η Εθνική Ελλάδας μετά το στραπάτσο στη Γεωργία βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και οι πιθανότητες για Σάντος είναι συγκεκριμένες

Η Εθνική Ελλάδας μετά το στραπάτσο στη Γεωργία βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και οι πιθανότητες για Σάντος είναι συγκεκριμένες
Η Εθνική Ελλάδας και οι πιθανότητες για Σάντος
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Εθνική Ελλάδας εδώ και μια εβδομάδα περίπου βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Μετά το κάζο στη Γεωργία και τον αποκλεισμό από το Euro. Μια μεγάλη, σημαντική και ιστορική αποτυχία, μετά από την οποία οι περισσότεροι διεθνείς κρύφτηκαν. Αφού τους πέρασε, βγήκαν και μίλησαν στα δικά τους social media αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Από το Sportime διαβάσατε για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Απόλυτα υπαρκτό σενάριο, άσχετα με τα βήματα που έχουν γίνει ή θα γίνουν. Ο Γκουστάβο Πογέτ αποχαιρέτησε τυπικά σήμερα Δευτέρα (1/4), αφού ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του. Ένα κομμάτι των διεθνών θέλουν να μείνει αλλά είναι και λογικό μια και τους κάνει τα χατίρια. Γιατί αγωνιστική επιτυχία δεν υπάρχει. Εκτός αν θεωρείται τέτοια πως πλέον η Εθνική Ελλάδας δε χάνει από τα Νησιά Φερόε.

Σημαντικότερο αποτέλεσμα ήταν σίγουρα το 2-2 με τη Γαλλία αλλά στο Euro, η ομάδα δεν πήγε και ενώ έχει πάει η μισή και βάλε Ευρώπη.

Το όνομα που επίσης έχει ακουστεί πολύ είναι του Φερνάντο Σάντος. Ο σπουδαίος προπονητής θα γίνει 70 ετών τον Οκτώβριο. Μετά το δυσάρεστο πέρασμα των 6 αγώνων στην εθνική Πολωνίας, έχει υπογράψει έως το καλοκαίρι του 2025 στην Μπεσικτάς. Η αρχή δεν ήταν καθόλου καλή, αλλά πλέον οι «αετοί» είναι σε τροχιά (απέχουν μόλις 3 βαθμούς από την Τραμπζονσπόρ) 3ης θέσης που οδηγεί στο Europa League.

Ο Σάντος θέλει να συνεχίσει στην Μπεσικτάς, τη θεωρεί μεγάλο πρότζεκτ μια και είναι κλαμπ με τεράστια βάση οπαδών. Σίγουρα αγαπά την Εθνική Ελλάδας. Άλλωστε, στα 4 χρόνια που κάθισε στον πάγκο της την οδήγησε στο Μουντιάλ και παραλίγο στους 8.

Αγαπητός και ο ίδιος. Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ωστόσο, για να γίνει κάτι συνταρακτικό και να επιστρέψει στην Ελλάδα θα πρέπει να μεσολαβήσουν και πολλές παράμετροι.

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

 

Exit mobile version