ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Σουηδία – Ελλάδα: Ο Γερμανός Τομπίας Στίλερ, «άρχοντας» της αναμέτρησης!

O Τομπίας Στίλερ θα είναι ο διαιτητής του... τελικού που θα δώσει το βράδυ της Τρίτης (12/10-21.45) στη Στοκχόλμη, η Εθνική Ελλάδας.

Ο αρκετά γνώριμος Τομπίας Στίλερ ορίστηκε να διευθύνει το βράδυ της Τρίτης (12/10) το Σουηδία - Ελλάδα. Τρεις φορές έχει σφυρίξει παιχνίδι της Super League και άλλη μια ματς της Εθνικής ομάδας.
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο αρκετά γνώριμος Τομπίας Στίλερ ορίστηκε να διευθύνει το βράδυ της Τρίτης (12/10) το Σουηδία – Ελλάδα. Τρεις φορές έχει σφυρίξει παιχνίδι της Super League και άλλη μια ματς της Εθνικής ομάδας.

Ο 40χρονος Γερμανός και δικηγόρος στο επάγγελμα, Τομπίας Στίλερ θα σφυρίξει την Τρίτη το βράδυ την Εθνική Ελλάδας κόντρα στη Σουηδία στη Στοκχόλμη.

Διεθνής από το 2014, ο Γερμανός ρέφερι έχει «σφυρίξει» δύο φορές ευρωπαϊκούς αγώνες του Ολυμπιακού. Την ήττα (2-0) από τη Γιουβέντους στο Τορίνο, στο πλαίσιο του Champions League και τη νίκη με 4-1 επί της Αστάνα στο Φάληρο, στο Europa League της περιόδου 2016-17.

Ο Στίλερ έχει σφυρίξει τρία ελληνικά ντέρμπι. Το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (1-1), το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (0-1) και το Ολυμπιακός – ΑΕΚ (4-1).

Μια φορά έχει βρεθεί και στο δρόμο της Εθνικής μας ομάδας. Τον Οκτώβριο του 2018, είχε διευθύνει το ματς με την Ουγγαρία για το Nations League, στο οποίο η «Γαλανόλευκη» είχε επκρατήσει 1-0 με γκολ του Μήτρογλου.

20:45 CET – Solna (Friends Arena)
SWEDEN – GREECE
Referee: Tobias Stieler (GER)
Assistant Referee 1: Christian Gittelmann (GER)
Assistant Referee 2: Eduard Beitinger (GER)
Fourth Official: Florian Badstübner (GER)
Video Assistant Referee: Christian Dingert (GER)
Assistant Video Assistant Referee: Günter Perl (GER)
FIFA Referee Assessor: Tomasz Mikulski (POL)
FIFA Match Commissioner: Vito Di Gioia (ITA)

Exit mobile version