EURO 2020

Euro 2020: Απίστευτο – Η UEFA όρισε τον VARίστα του Αγγλία-Δανία στον τελικό!

Οι αντιδράσεις για το πέναλτι της Αγγλίας ήταν έντονες, όμως παρόλα αυτά η UEFA όρισε στον ίδιο VARίστα στον τελικό της διοργάνωσης.

Euro 2020: Οι αντιδράσεις για το πέναλτι της Αγγλίας ήταν έντονες, όμως παρόλα αυτά η UEFA όρισε στον ίδιο VARίστα στον τελικό της διοργάνωσης.
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Euro 2020: Οι αντιδράσεις για το πέναλτι της Αγγλίας ήταν έντονες, όμως παρόλα αυτά η UEFA όρισε στον ίδιο VARίστα στον τελικό της διοργάνωσης.

Euro 2020: Όπως γράψαμε Αγγλία – Δανία 2-1: Το άδοξο τέλος ενός παραμυθιού. Η Εθνική Αγγλίας κέρδισε με 2-1 την Εθνική Δανίας με αμφισβητούμενο πέναλτι. Έτσι θα αντιμετωπίσει την Εθνική Ιταλίας στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Με την UEFA να ορίζει πάντως, το VARίστα του συγκεκριμένου ημιτελικού. Ο διαιτητής θα είναι πάλι Ολλανδός, ο πολύπειρος Μπιόρν Κάιπερς.

Όμως στο τιμ του VAR, θα βρίσκεται για μία ακόμη φορά ο Πολ φαν Μπέκελ, που δέχθηκε την απόφαση του Ντάνι Μάκελι, για τον καταλογισμό πέναλτι, υπέρ του συνόλου του Σάουθγκεϊτ.

Ο κ. Φαν Μπέκελ πάντως αυτή την φορά, θα είναι δεύτερος σε ιεραρχία, όμως προκαλεί ερωτηματικά η επιλογή του, μετά από τον τόσο θόρυβο, που δημιουργήθηκε μετά τον ημιτελικό των Άγγλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Copa America 2021 – Αργεντινή VS Βραζιλία: Ο πλήρης οδηγός για έναν θρυλικό τελικό

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Ένα βήμα απ’ τις ανακοινώσεις – Από ποιες επαγγελματικές ομάδες θα αρχίσει

Survivor: Αλλάζουν όλα στον 5ο κύκλο του ριάλιτι – Τι θα συμβεί

Exit mobile version