Ιταλία: Φιλικό...ξεμούδιασμα με επτάρα πριν το Euro

Η Ιταλία επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση του Σαν Μαρίνο με 7-0, έχοντας μάλιστα επτά διαφορετικούς σκόρερ. Αναμένεται η οριστική απόφαση του Ρομπέρτο Μαντσίνι για τους 26 παίκτες που θα συμπεριλάβει στην αποστολή.

Η Ιταλία επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση του Σαν Μαρίνο με 7-0, έχοντας μάλιστα πέντε διαφορετικούς σκόρερ. Αναμένεται η οριστική απόφαση του Ρομπέρτο Μαντσίνι για τους 26 παίκτες που θα συμπεριλάβει στην αποστολή.

Η Ιταλία συνέτριψε το Σαν Μαρίνο με 7-0 σε φιλική αναμέτρηση, στο τελευταίο της αγωνιστικό τεστ ενόψει του Euro 2020.

Η «Σκουάντρα Ατζούρα» ήταν ουσιώδης και εντυπωσιακή στο…ξεμούδιασμα πριν τα επίσημα παιχνίδια. Από δύο τέρματα πέτυχαν οι Πολιτάνο και Πεσίνα. Μπερναρντέσκι, Μπελότι και Μαντσίνι σημείωσαν τα άλλα τρία γκολ για την ομάδα τους.

Αυτό ήταν το τελευταίο τεστ για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι που αναμένεται να ανακοινώσει τις οριστικές του αποφάσεις για τους 26 παίκτες που θα συμπεριλάβει στην αποστολή.

Η σύνθεση της Εθνικής Ιταλίας: Κράνιο (63′ Μέρετ), Τολόι, Μαντσίνι (63′ Ντι Λορέντσο), Φεράρι, Μπιράγκι (73” Μπαστόνι), Καστροβίλι, Κριστάντε, Πεσίνα (88′ Μπαρέλα), Μπερναρντέσκι, Κεν (46′ Πολιτάνο), Γκρίφο (63′ Μπελότι).