EUROPA CONFERENCE LEAGUE

Μίντιλαντ – ΠΑΟΚ: Ευκαιρία με Ζίφκοβιτς ο δικέφαλος, γκολ οι Δανοί (vid)

Μίντιλαντ – ΠΑΟΚ: Στο 18′, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έφτασε κοντά στο να πετύχει πρώτη γκολ στην αναμέτρηση της Δανίας για τα πλέι οφ του Europa Conference League. Ήταν μια όμορφη κίνηση από τον Μιτρίτσα, ο οποίος «έσπασε» τη μπάλα εντός περιοχής στον Ζίβκοβιτς, του οποίου το φαλτσαριστό πλασέ έδιωξε με υπερένταση ο Όλαφσον!...

Μίντιλαντ - ΠΑΟΚ: Η Μίντιλαντ άνοιξε το σκορ επί του ΠΑΟΚ στο 20 λεπτό, ενώ δύο λεπτά νωρίτερα ο Ζίφκοβιτς έχασε καλή ευκαιρία για το 0-1.
Μίντιλαντ - ΠΑΟΚ: Η Μίντιλαντ άνοιξε το σκορ επί του ΠΑΟΚ στο 20 λεπτό, ενώ δύο λεπτά νωρίτερα ο Ζίφκοβιτς έχασε καλή ευκαιρία για το 0-1.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μίντιλαντ – ΠΑΟΚ: Στο 18′, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έφτασε κοντά στο να πετύχει πρώτη γκολ στην αναμέτρηση της Δανίας για τα πλέι οφ του Europa Conference League.

Ήταν μια όμορφη κίνηση από τον Μιτρίτσα, ο οποίος «έσπασε» τη μπάλα εντός περιοχής στον Ζίβκοβιτς, του οποίου το φαλτσαριστό πλασέ έδιωξε με υπερένταση ο Όλαφσον!

Δύο λεπτά μετά όμως είχαμε γκολ, αλλά για λογαριασμό της Μίντιλαντ. Μετά από λάθος του Μίτριτσα, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν κενό στα αριστερά  της άμυνας του ΠΑΟΚ, ο Εβάντερ βρήκε με εξαιρετική μπαλιά τον Άντερσον, ο οποίος ανενόχλητος νίκησε τον Πασχαλάκη με διαγώνιο σουτ για το 1-0!

Μίντιλαντ – ΠΑΟΚ: Δείτε παρακάτω τις φάσεις







Exit mobile version