EUROPA CONFERENCE LEAGUE

ΠΑΟΚ: Με Μαρσέιγ στους «8» του Europa Conference League – Αναλυτικά τα ζευγάρια

Μετά τις Μίντιλαντ και Γάνδη ο ΠΑΟΚ θα βρει στον δρόμο του τη Μαρσέιγ για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

ΠΑΟΚ: Με Μαρσέιγ στους «8» του Europa Conference League - Αναλυτικά τα ζευγάρια
ΠΑΟΚ: Με Μαρσέιγ στους «8» του Europa Conference League - Αναλυτικά τα ζευγάρια
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πραγματοποιήθηκε στις 16:00 το μεσημέρι της Παρασκευής η κλήρωση για τους «8» του Europa Conference League, με τον ΠΑΟΚ να τίθεται αντιμέτωπος με την γαλλική Μαρσέιγ.

Ο ΠΑΟΚ θα είναι φιλοξενούμενους στο πρώτο ματς (θα διεξαχθεί επί γαλλικού εδάφους δηλαδή) ενώ εφόσον προκριθεί θα βρει απέναντί του τη νικήτρια από το ζευγάρι Φέγενορντ – Σλάβια Πράγας. Θετικό «σταύρωμα» δηλαδή καθώς η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα αποφύγει τις Λέστερ, Ρόμα και Αϊντχόφεν που θεωρούνται φαβορί της διοργάνωσης.

Οσον αφορά τα ματς με τη Μαρσέιγ θα διεξαχθούν στις 7 και 14 Απριλίου, πρώτο στο Βελοντρόμ και ο επαναληπτικός στην Τούμπα αντίστοιχα.

Ο νικητής του πρώτου ημιτελικού θα είναι τυπικά γηπεδούχος στον τελικό της «Αρένα Κομπετάρε», στις 25 Μαΐου στα Τίρανα στην Αλβανία.

Να σημειώσουμε ότι οι Μαρσεγέζοι κατέλαβαν την 3η θέση του πέμπτου ομίλου του Europa League πίσω από Γαλατασαράι και Λάτσιο, κι έτσι συνέχισαν στο Conference League. Προκειμένου να προκριθούν στα προημιτελικά κέρδισαν εντός και εκτός έδρας τις Καραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν) στα πλέι οφ και Βασιλεία (Ελβετία) στους «16».

Τα ζευγάρια των «8» στο Europa Conference League 

Τα ζευγάρια των ημιτελικών Europa Conference League 

https://youtu.be/AX9EuUUh2Ys

Exit mobile version