EUROPA LEAGUE

Στο βάθος Απόλλων Λεμεσού για Ατρόμητο, Μόλντε για Αστέρα (vds)

Στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League, και η Φίτεσε... κοντά στον ΠΑΟΚ αν αποκλειστεί από το Champions League
Στο βάθος Απόλλων Λεμεσού για Ατρόμητο, Μόλντε για Αστέρα (vds)

Οι πρώτοι αγώνες του β’ προκριματικού γύρου στο Europa League, έδειξαν σε πολύ μεγάλο ποσοστό τους αντιπάλους των ελληνικών ομάδων στον επόμενο γύρο, εφόσον βέβαια οι Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης προκριθούν και ο ΠΑΟΚ δεν συνεχίσει την προσπάθειά του στο Champions League.

Πέρασε από το Σαράγεβο ο Απόλλων Λεμεσού

Ο Απόλλων Λεμεσού πέρασε νικηφόρα από το Σαράγεβο, με αντίπαλο την Ζελέζνιτσαρ (2-1) και μόνο αν έρθουν τα πάνω κάτω μπορεί να χάσει την πρόκριση στον επαναληπτικό.

Η κυπριακή ομάδα, που θα αντιμετωπίσει είτε τον Ατρόμητο, είτε την Ντινάμο Μπρεστ στο γ’ προκριματικό γύρο, προηγήθηκε με αυτογκόλ του Μπογκίσεβιτς στο 23’, ο Σατσέτι με βολέ εκτός περιοχής έκανε το 2-0 στο 79’, με τους γηπεδούχους να μειώνουν απλά στο 90’, με τον Κρίπιτς.

Τριάρα η Μόλντε

Στη Νορβηγία, η Μόλντε δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στην αλβανική Λάτσι, επικράτησε με 3-0 και ουσιαστικά έβαλε τις βάσεις πρόκρισης στον επόμενο γύρο κι εκεί θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης, εάν η αρκαδική ομάδα ξεπεράσει το εμπόδιο της Χιμπέρνιαν.

Ο Χάαλαντ, με εκτέλεση πέναλτι στο 6’, ο Ερικ Χέσταντ στο 24’ και ο Λέκε Τζέιμς στο 79’, σημείωσαν τα γκολ της Μόλντε

Η Λάτσι στον πρώτο προκριματικό γύρο είχε κάνει την έκπληξη, αποκλείοντας την Ανόρθωση.

Προβάδισμα η Φίτεσε

Στην Κονστάντσα η Βιτορούλ «κλώτσησε» την ευκαιρία απέναντι στη Φίτεσε, με γκολ από τον Ντένις Ντράγκους (44’, 49’) προηγήθηκε 2-0, όμως η ολλανδική ομάδα απάντησε με τους Μπέτνερ (53’) και Λίσεν (72’), παίρνοντας την ισοπαλία 2-2. Στο 79΄ η ρουμανική ομάδα έμεινε με 10 παίκτες, μετά την απευθείας αποβολή τού Αρτεάν.

https://www.youtube.com/watch?v=rjvfCFbHS1A

Η νικήτρια του ζευγαριού θα βρεθεί στο δρόμο του ΠΑΟΚ, στην περίπτωση που ο Δικέφαλος αποκλειστεί από τη Βασιλεία στο β΄ προκριματικό γύρο του Champions League.

 

Συγκλόνισαν οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ (vid)

 

Με τη Λουκέρνη ο Ολυμπιακός

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στο βάθος Απόλλων Λεμεσού για Ατρόμητο, Μόλντε για Αστέρα (vds)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.