EUROPA LEAGUE

Γρανάδα-ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για παρουσία κόσμου

Μεγάλη προσπάθεια γίνεται από τους ανθρώπους της Γρανάδα, προκειμένου να υπάρχει κόσμος στις κερκίδες στην αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος θα ταξιδέψει στην Ισπανία για το ματς με τη Γρανάδα την Πέμπτη (29/10), με τους ανθρώπους των γηπεδούχων να κάνουν την ύστατη προσπάθεια για παρουσία οπαδών στις κερκίδες. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λουτσέσκου-Νέο ξέσπασμα: Και στην...

Γρανάδα ΠΑΟΚ
Συντάκτης: Μάριος Σταμπουλής Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μεγάλη προσπάθεια γίνεται από τους ανθρώπους της Γρανάδα, προκειμένου να υπάρχει κόσμος στις κερκίδες στην αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος θα ταξιδέψει στην Ισπανία για το ματς με τη Γρανάδα την Πέμπτη (29/10), με τους ανθρώπους των γηπεδούχων να κάνουν την ύστατη προσπάθεια για παρουσία οπαδών στις κερκίδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λουτσέσκου-Νέο ξέσπασμα: Και στην Ελλάδα έχασα πρωτάθλημα στα χαρτιά!

Η Γρανάδα είναι στην αναμονή ώστε να λάβει θετική απάντηση από τις υγειονομικές αρχές της Ανδαλουσίας προκειμένου να επιτραπεί η παρουσία των οπαδών της, κάτι που έγινε στη Ρεάλ Σοσιεδάδ για την αναμέτρηση με τη Νάπολι.

Μάλιστα, ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Αντόνιο Μοντερούμπιο, μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα που απασχολεί τους ανθρώπους της ομάδας, λέγοντας: «Περιμένουμε να λάβουμε οδηγίες ή εξουσιοδότηση στην περίπτωση που θα μπορούσαμε να δεχθούμε κόσμο στο Los Cármenes. Έχουμε ήδη εκφράσει τη θέση μας πάνω σε αυτό το θέμα και αν οι υγειονομικές αρχές το θεωρήσουν εφικτό και ασφαλές για τους οπαδούς μας, θα χαρούμε πολύ».

Άλλωστε, το ματς είναι ιστορικό για τους Ισπανούς, αφού η φετινή θα είναι η πρώτη τους παρουσία σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Exit mobile version