EUROPA LEAGUE

Γρανάδα-ΣΟΚ: χωρίς παίκτες και προπονητή με Ομόνοια!

Χωρίς τον προπονητή της Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα φτάσει σήμερα στην Κύπρο η Γρανάδα. Όπως ανακοινώθηκε από τον Ισπανικό σύλλογο ο Ισπανός προπονητής και άλλο ένα μέλος του προπονητικού τιμ διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους οι Ισπανοί, ο κ. Μαρτίνεθ είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό στην Γρανάδα όπως...

Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Χωρίς τον προπονητή της Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα φτάσει σήμερα στην Κύπρο η Γρανάδα. Όπως ανακοινώθηκε από τον Ισπανικό σύλλογο ο Ισπανός προπονητής και άλλο ένα μέλος του προπονητικού τιμ διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους οι Ισπανοί, ο κ. Μαρτίνεθ είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό στην Γρανάδα όπως και ο συνεργάτης του.
Θυμίζουμε ότι χθες εντοπίστηκαν άλλα τρία κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα, τα δυο αφορούν σε μέλη του προσωπικού και το άλλο σε ποδοσφαιριστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Ενεργοποιεί τον Τσιγγάρα ο Πάμπλο Γκαρσία!

Πρόκειται για τον Ζέσους Βαγιέχο, βασικό κεντρικό αμυντικό της ομάδας, ο οποίος τέθηκε ήδη σε περιορισμό. Στο ΓΣΠ για να κοουτσάρει την ομάδα, θα είναι ο συνεργάτης του Μαρτίνεθ, ο Jesús Roche ο οποίος εκτελεί χρέη βοηθού.

Exit mobile version