EUROPA LEAGUE

Γρανάδα: Στο «κόκκινο» η πόλη με 1.361 κρούσματα κορονοϊού λίγο πριν τον ΠΑΟΚ!

Λίγα 24ωρα πριν ο ΠΑΟΚ ταξιδέψει με προορισμό τη Γρανάδα, η ισπανική πόλη είναι στο… κόκκινο λόγω κορονοϊού. Την Κυριακή (25/10) μάλιστα, καταγράφηκαν 1.361 κρούσματα! Όπως γίνεται αντιληπτό, η κατάσταση στη Γρανάδα και γενικότερα στην Ανδαλουσία αναφορικά με το δεύτερο κύμα της πανδημίας είναι δύσκολη. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αϊντχόφεν: Μετά την Γρανάδα, την «εκτέλεσε» και η...

Γρανάδα
Γρανάδα
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Λίγα 24ωρα πριν ο ΠΑΟΚ ταξιδέψει με προορισμό τη Γρανάδα, η ισπανική πόλη είναι στο… κόκκινο λόγω κορονοϊού. Την Κυριακή (25/10) μάλιστα, καταγράφηκαν 1.361 κρούσματα!

Όπως γίνεται αντιληπτό, η κατάσταση στη Γρανάδα και γενικότερα στην Ανδαλουσία αναφορικά με το δεύτερο κύμα της πανδημίας είναι δύσκολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αϊντχόφεν: Μετά την Γρανάδα, την «εκτέλεσε» και η Φίτεσε!

Τα 1.361 κρούσματα στην πόλη της Γρανάδα, τα οποία είναι σχεδόν τα μισά (3.149 στο σύνολο) από όσα εντοπίστηκαν σε όλη την Ανδαλουσία είναι ενδεικτικά του πόσο έχει ξεφύγει η κατάσταση στην πόλη, που θα επισκεφθεί ο ΠΑΟΚ.

Η περιφερειακή κυβέρνηση της Ανδαλουσίας έχει επιβάλλει απαγόρευση κυκλοφορίας για την πόλης της Γρανάδα και θέτει περιορισμούς σε ολόκληρη τη διοικητική περιφέρεια αφού ο φόβος για κατάρρευση του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης είναι υπαρκτός.

Ο ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένο να ταξιδέψει το πρωί της Τετάρτης (28/10) για την ισπανική πόλη ενόψει της αναμέτρησης για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Exit mobile version