EUROPA LEAGUE

Λένον: «Ομάδες με μικρή ιστορία, αλλά εξίσου σημαντική»

Η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Χιμπέρνιαν εν όψει της ρεβάνς με τον Αστέρα

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Εξίσου σημαντική με της Χιμπέρνιαν χαρακτήρισε την ιστορία του Αστέρα Τρίπολης ο Νιλ Λένον, κατά τη συνέντευξη Τύπου εν όψει της ρεβάνς του “Θ. Κολοκοτρώνης”.

“Στο πρώτο παιχνίδι σίγουρα θα θέλαμε να ήμασταν πιο επιθετικοί. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε αρκετά καλά, σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να έχουμε ισορροπία. Αύριο (2/8) θέλουμε να είμαστε επιθετικοί. Το σημαντικό είναι να παίξουμε επιθετικά και να σκοράρουμε.

Σίγουρα ο στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Σχετικά με τα πλάνα μου εν όψει του αγώνα με τον Αστέρα δεν μπορώ να τα αποκαλύψω και ζητώ να σεβαστείτε αυτήν την άποψη”, είπε αρχικά ο τεχνικός της Χιμπέρνιαν.

Αναφορικά με την εμφάνιση του Αστέρα Τρίπολης στο α’ ημίχρονο του πρώτου ματς τόνισε: “Γνωρίζαμε ότι ο Αστέρας διαθέτει μία εξαιρετική ομάδα, με παίκτες γρήγορους και τεχνικές δεξιότητες. Έχει έναν εξαιρετικό αρχηγό, ο οποίος αποδεικνύει γιατί φοράει το περιβραχιόνιο.

Ωστόσο είδα και αδυναμίες όπως είδα και στη δική μου ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν αποδώσαμε όπως θα θέλαμε. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν. Έγιναν κάποια λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα. Ας ελπίσουμε την Πέμπτη (2/8) να έχουμε μία καλή απόδοση”.

Σχετικά με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου ο Νιλ Λένον είπε: “Είναι σε καλή κατάσταση και πιστεύω πως οι ποδοσφαιριστές μου θα προσαρμοστούν γρήγορα”.

Όσον αφορά στο ταξίδι της Χιμπέρνιαν στην Τρίπολη ενημέρωσε: “Ήρθαμε μία μέρα νωρίτερα για να προσαρμοστούμε. Είχαμε ένα μεγάλο ταξίδι. Όμως είναι σημαντικό οι παίκτες να έχουν τον χρόνο να εγκλιματιστούν τόσο στις κλιματολογικές συνθήκες όσο και στον περιβάλλοντα χώρο”.

Έπειτα ρωτήθηκε για την απόδοση του Γκρέι στον πρώτο αγώνα: “Στην προηγούμενη αναμέτρηση απέδωσε αρκετά καλά. Πέρα από το τέρμα που πέτυχε αγωνίστηκε σωστά και βοήθησε στη νίκη της ομάδας”.

Για την παρουσία της Χιμπέρνιαν στην Ευρώπη τόνισε: “Θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα στη διοργάνωση. Δεν θέλουμε η ευρωπαϊκή μας πορεία να σταματήσει την Πέμπτη (2/8).

Βέβαια το ίδιο ισχύει και για τον Αστέρα. Είμαστε δύο ομάδες με μικρή ιστορία αλλά εξίσου σημαντική. Σίγουρα αυτό δίνει κίνητρο στους παίκτες μου για να προχωρήσουν στην επόμενη φάση”.

Exit mobile version