EUROPA LEAGUE

Ολυμπιακός – Αντβέρπ 2-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αντβέρπ στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League - Live ενημέρωση από το sportime.gr

Ολυμπιακός - Αντβέρπ 0-0 (1ο ημιχ.)
Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Έπειτα από τρεις σεζόν, ο Ολυμπιακός επιστρέφει σε φάση ομίλων Europa League και κόντρα στην Αντβέρπ θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει στη διάθεσή του σχεδόν όλους τους παίκτες του. Από το sportime.gr είχατε διαβάσει τις σκέψεις του Πορτογάλου, ο οποίος κρατούσε κρυφά τα χαρτιά του. Ωστόσο, αντί του 4-2-3-1, τελικώς επιστράτευσε το 4-3-3, με την τριάδα Καμαρά- Μπουχαλάκη- Εμβιλά στα χαφ.

Επίσης, ο Καρμπόβνικ προτιμήθηκε έναντι του Ανδρούτσου στην ενδεκάδα.  Ο προπονητής των Πειραιωτών έχει επιλέξει για το αρχικό σχήμα τους: Βατσλίκ, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Α. Καμαρά, Ονιεκούρου, Ελ Αραμπί.

Στον πάγκο ο Ολυμπιακός θα έχει τους: Τζολάκη, Κουντέ, Ρόνι Λόπες, Ανδρούτσο Βρουσάι, Μπα, Μάρκοβιτς, Λαλά, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Παπαδόπουλο και Σουρλή.

Όσο για την Αντβέρπ, η περσινή έκπληξη του βελγικού πρωταθλήματος θα παραταχθεί με τους:

Μπουτέ, Μπούτα, Μπατάιλ, Ντε Λετ, Αλμέιδα, Ναϊνγκολάν, Φίσερ, Μιγιόσι, Σαματά, Φερστρέτε, Φράι.

ENAΡΞΗ ΑΓΩΝΑ!

37΄ Ο Ελ Αραμπί σκοράρει, αλλά είναι εκτεθειμένος ο… αγκώνας του και ο Ούγγρος διαιτητής με την επιβεβαίωση των γραμμών από το VAR, ακυρώνει το γκολ

44′  Mεγάλη ευκαιρία για την Αντβέρπ να ανοίξει το σκορ, αλλά η κεφαλιά του Σαμάτα περνάει ελάχιστα έξω από την εστία του Βάτσλικ.

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ

Το 0-0 του Ολυμπιακού με την Αντβέρπ είναι το αποτέλεσμα ημιχρόνου. Οι Πειραιώτες πλησίασαν το γκολ, αλλά η οριακή φάση του Ελ Αραμπί στέρησε τη χαρά από τους γηπεδούχους. Από την πλευρά τους, οι Βέλγοι δημιούργησαν τις δικές τους ευκαιρίες για να σκοράρουν, αλλά η αστοχία στην κεφαλιά του Σαμάτα και το σουτ του Φίσερ, έσωσαν τον Βάτσλικ.

ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ!

52΄ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΟΟ!

Ο Ελ Αραμπί με εκπληκτικό άλμα και κεφαλιά δίνει το προβάδισμα στους ερυθρόλευκος που προηγούνται της Αντβέρπ

75΄ ΙΣΟΦΑΡΙΖΕΙ Η ΑΝΤΒΕΡΠ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΤΑ!

Γκολ – καρμπόν με το 1-0 του Ολυμπιακού από τον άσο των Βέλγων, ο οποίος σηκώθηκε ολομόναχος στην άμυνα του Ολυμπιακού.

87΄ 2-1 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Απίθανο γκολ από τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, με τον Μολδαβό να ξεσπά!

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ!

Ο Ολυμπιακός ξεκινά με το δεξί, αν και αγχώθηκε, χάρη στο γκολ του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στο 87΄! Οι ερυθρόλευκοι φτάνουν τους τρεις βαθμούς στον όμιλο και πλέον πηγαίνουν στην Πόλη για να παίξουν με τη Φενέρ που είναι ισόπαλη με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-1.

Exit mobile version