ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έξαλλος ο Τάκης Τσουκαλάς: «Να φύγει τώρα ο Μαρτινεθ – Οι παίκτες να πάνε να…»

Πυρ και μανία με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ ο Τάκης Τσουκαλάς στην εκπομπή του. Εκτός από τον προπονητή του Ολυμπιακού, τα άκουσαν και οι παίκτες.
Έξαλλος ο Τάκης Τσουκαλάς: «Να φύγει τώρα ο Μαρτινεθ – Οι παίκτες να πάνε να…»

Είχε πολλά να πει και σε πολλούς να τα χώσει ο Τάκης Τσουκαλάς. Ο Ολυμπιακός περνάει δύσκολες μέρες στο ποδόσφαιρο άλλωστε. Στο στόχαστρο του γνωστού οπαδού του Ολυμπιακού βρέθηκε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και οι παίκτες της ομάδας του

«Ο προπονητής πρέπει να φύγει τώρα που μιλάω εγώ. Έπρεπε να είχε φύγει ήδη. Και οι παίκτες αν δεν μπορούν να πάνε να…», καταλάβατε τι ήθελε να πει ο ποιητής. Ο Τάκης Τσουκαλάς ήταν πυρ και μανία στην εκπομπή του στο You Tube για τα όσα συμβαίνουν στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, προανήγγειλε πολλές αλλαγές και μεταγραφές από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Ολυμπιακός θα είναι καλύτερους μετά τα Χριστούγεννα ανέφερε. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ όμως δεν ήταν ο μόνος που συγκέντρωσε τα βέλη του Τάκη Τσουκαλά. Πολλά άκουσαν και οι παίκτες.

«Αν δεν κερδίσουν τον Βόλο οι παίκτες, καλύτερα να μείνουν στον Βόλο»….

O Tάκης Τσουκαλάς στέλνει τον κόσμο ταμείο! Τρομερά ποσοστά επιτυχίας ΕΔΩ! 

Απόσπασμα από όσα είπε ο Τάκης Τσουκαλάς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έξαλλος ο Τάκης Τσουκαλάς: «Να φύγει τώρα ο Μαρτινεθ – Οι παίκτες να πάνε να…»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.