Εξόφλησε τον Μίλιεβιτς ο Πανσερραϊκός

Ένας μπελάς λιγότερο για τους Σερραίους
Εξόφλησε τον Μίλιεβιτς ο Πανσερραϊκός

«Παράλογο» χαρακτήρισε το χρέος που κλήθηκε να πληρώσει στον Μισέλ Μίλιεβιτς, ο Πανσερραϊκός, με τον ποδοσφαιριστή να έχει αγωνιστεί μόνο σε τέσσερα παιχνίδια με την φανέλα των «Λιονταριών», την περίοδο 2013-2014.

Μάλιστα ο Σέρβος είχε προσφύγει στο Διαιτητικό δικαστήριο που τον είχε δικαιώσει και είχε επιδικάσει ένα ποσό 3000 ευρώ, τα οποία έπρεπε να δώσει η ομάδα στον παίκτη.

Σε περίπτωση που τα λεφτά αυτά δεν δινόντουσαν, ο Πανσερραϊκός θα είχε τιμωρηθεί άμεσα με ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών.

Αξίζει να αναφερθεί ότι όλο το θέμα είχε ξεκινήσει όταν η ΠΑΕ είχε άλλο ΑΦΜ και διαφορετική επωνυμία.

Η ανακοίνωση της ομάδας :

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός αποπλήρωσε το παράλογο χρέος των 3.000 € από την προηγούμενη ΠΑΕ (διαφορετικό ΑΦΜ, διαφορετική επωνυμία) προς τον ποδοσφαιριστή Μισέλ Μίλιεβιτς».

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.